vreau sa spun despre toti ca sunt grozavi...Vreau sa spun despre bianca neagu ca am mai vb. cu ea trimitandu-i un mesaj cu nu mult timp in urma...sunt o mare fana a ei si ea m-a sunat si mi-a spus parerea ei...oricum as vrea din nou sa pot comunica cu ea !!!
daca cumva va avea timp sa ma sune sau sa-mi scrie pe adresa mea de e-mail as vrea s-o poata face cat mai curand......
Ma poate contacta prin telefonul mobil la urmatorul numar:0746783183!!!!!!!!
As vrea bianca sa ma suni, sa mai ptem vb. din nou!!!!!!!!
Te rog sa ma suni...
petrina madalina
pe 04 Mai 2006 15:18
Parerea me-a este ca a fost ce-a mai frumoasa tenelovela romineasca. Ar trebui sa o dati reluare sau sa o continuati pentru ca a fost ce amai iubita tenelovela romineasca . Daca o veti continoa sa nu schinbati actori pentru ca nu are nici un farmec daca veti schinba actori.
La revedere!
NstyN.
pe 27 Aprilie 2006 15:13
E tare super telenovela, dar exista si unele minusuri…nu-mi place Bianca k e prea rasfatzata shi din fiecare zgaraietura face o panica intreaga…in rest imi place mult oana zavoranu-e tare super shi intr-adevar shtie sa intre in pielea personajului care-l joaca!E tare bravo, numai k nu-mi place faptul ca trebuie sa se culce cu toti ingratzii!imi place cum joaca Dan Bordeian shi cum face uneori mishto de altzii, e tare super! Adela tot e dragutza shi joaca bine1 Nu-mi place nici Ana, cred ca cand vrei sa fii actritza, mai e nevoie sa ai shi calitatzi fizice(lucruri care ei I lipsesc)…nu credetzi k ar trebui sa mai tzina vre-o dieta?In rest totzi actorii sunt ok shi filmul e tare super! Vad in sfarshit o diferentza intre telenovela romaneasca shi celelalte sud-americane(din I serie shtii cu ce o sa se termine!)!!!!!!!!!Nu sunt de accord cu persoanele care spun ca nu dau 2 bani pe… citeşte
Vlad
pe 17 Aprilie 2006 13:46
Frumos film DAAAAR....Nota mea pt. acest film este 9.Oana Zavoranu a jucat foarte bine rolul ei.Eu ador rolurile negative tocmai de aceea dau nota 9.Plus alte lucruri care mi-au placut
pestisan elena
pe 23 Martie 2006 09:25
a fost super cool telenovela si personajele,am plans foarte mult.Corina Danila a jucat super,as vrea sa mai dati odata telenovela.Daca as putea sa vb si eu cu Corina Danila m-as bucura foarte mult mai ales ca pe 3 aprilie este ziua mea de nastere.Va iubesc foarte mult pa pa
Adevarul e k pt prima telenovela 100% romaneasca, a fost o productie destul de reusita. De fapt, ar fi fost si mai bine dak nu era Ana dogaru prin peisaj...pur si simplu nu am suportat acel personaj(corina nu ar nicio vina!)
Cat despre Alina si Victor(Adela si Dan), nota 10 cu felicitari!Mai mult pt ei am urmarit filmul!
memet elmaz
pe 18 Martie 2006 14:24
Adevarul ca Bianca este o fata intelegatoare si foarte bogata invata si mult si este fff desteapta va rog mai dati odata filmul Numai iubirea sa vad o adata pa actorii preferati.Va pup pa si va iubesc ddin tot sufletu pe totii distribuitorooooo.Va iubescccccccccccc!!!!!!!multttt:)))
memet elmaz
pe 18 Martie 2006 14:17
mie imi place de bianca neagu alina damaschin si ana dogaru imi place numai iubirea la nebunie va pup pe cei care joaca in rolurile laciimi de iubire si pacatele evei mai ales vipera de oana :)))
dogaru alexandra
pe 15 Martie 2006 16:56
doamna adela popescu va rog frumos sa ma luati si pe mine in telenovela dumneavoastra stiu sa joc teatru pot sa plang la comanda. va rog frumos am 12 ani si vreu sa ajung ca idolul meu adela popescu
Cristina
pe 12 Februarie 2006 01:40
Un serial varzaaaaaaaaaa. Mai ales Zavoranca. Zici ca e moartea-n vacanta. Daca ati cumparat revista "Tv Satelit", nr.din 30 ianuarie a-ti putut vedea cat de "frumoasa" statea ea pe coperta.
cristina preda
pe 27 Ianuarie 2006 16:07
eu cred ca toti sunt talentati. mai putin copii de la scoala biancai. vroiam sa spun ca bianca e foarte desteapta ca a putut sa invete tot scenariu si plange foarte usor
Burciu Andreea
pe 01 Ianuarie 2006 22:34
Aceasta telenovela este pentru prosti! Oana Zavoranu este o enervanta si, au facut bine carcotasii acel joc "Buzuka", deoarece chiar este asa!!!
Ceornea Raluca
pe 31 Decembrie 2005 10:04
Vreau sã vã spun ºi nu îmi pasã cine o ºtie
mie mi-a plãcut foarte mult.
Îi apreciez!
NU CONTEAZA
pe 21 Noiembrie 2005 11:45
NU MAI SPUNTI CA ACEASTA TELEOVELA NU E SUPER PT CA NUMA VA FACETI DE RAS.mai FRATILOR VOI NU STITI NIMIC DESPRE CINEMATOGRAF.NU MAI TOT CRITICATI A TATA PT CA NU VA STA FRUMOS.VA spun ca sunt toti nite scumpi am avut timp sa-i cunosc si v a spun ca sunt toti foarte cumsecade. AM FOST SI PE PLATOURILE DE FILMARE SI NU MAI ZICETI VOI CA NU SE MINCESTE SAU CE STIU EU ALTCEVA PT CA AM FOST SI AM VAZUT. SE LUCREZA CATE 10-18 ORE PE ZI.ASA CA MAI TACEETI DIN GURA SI UITATI-VA LA VOI SI SPUNETI DACA VA PLACE CE VEDETI....
Ciobanu Gabriela Ioana
pe 17 Noiembrie 2005 10:59
Ador serialul e super ! Toti actori sunt frumosi mai ales Maia.Va sarut dullce!
lacramioara.chirea
pe 30 Septembrie 2005 10:19
va rog sa difuzati reluarea serialului dimineata dupa ora 7.00.
Monik
pe 27 Septembrie 2005 18:38
mi se pare patetic ... oricum nimic nu e adevarat si sunt doar mimate scenele .. ne mintim singuri.. sunt doar false lacrimi ... si Dan nu e frumusetea si perfectiunea intruchipata ... insa ochii lui spun ceva... sunt altfel .. desi sunt cei mai comuni ochi..
camputu ilie
pe 22 Septembrie 2005 20:32
bai nene ce tot are ma oana asta ca pe mine ma enerveaza hata si ea femeie ma injura astea....este cea mai enervanta in rest imi place filmu cat de cat da oana e nasoala rau
George
pe 20 Septembrie 2005 11:07
Am urmarit "Numai iubirea" si chiar mi-a placut, a fost ceva nou iar la cata reclama i s-a facut era si normal ca fiecare roman sa vizioneze macar un episod. Aseara am urmarit primul episod din "Lacrimi de iubire" iar daca la prima telenovela interesul pt vizionare a fost inca de la primul episod aici nu stau chiar asa treburile. Probabil asa cum a spus si regizorul Iura, aceasta este diferita de "Numai iubirea" si poate ne va capta atentia pe parcursul a mai multor episoade. Dupa primul episod am uramarit-o si pe Mihaela Ratatu cu a ei prima emisiune din acest sezon dar si cu majoritatea protagonistilor acestei telenovele, nu ne-a surprins cu nimic nou, poate doar cu mai multe balbe, o prezentatoare falsa asa cum nu am mai vazut.
iulia
pe 20 Septembrie 2005 03:36
pt regizorul telenovelei "Lacrimi de iubire" in primul episod cand Dan Bordeianu se duce sa mangaie cainele langa el se vede umbra unei camere de filma...data viitoare mai multa atentie ca sa fie si mai realist filmul :)
claudiu18
pe 19 Septembrie 2005 22:39
fratilor, sau mai bine zis surorilor(de observat ca 95% dintre cei ce venereaza serialul sunt fete de 11 ani care nu sunt supravegheate de parinti si "desperate housewives" de 35 de ani) WAKE UP!!!!! votati gunoiul asta in disperare. ce naiba v-a apucat??????? get a life! o steluta, doar pt ca nu se poate da mai putin.
Popa Andreea
pe 19 Septembrie 2005 20:21
eu sunt o fata de 11 ani care a fost disperata dupa film.cum incepea filmul eu il urmaream cu sufletul la gura. toti actorii mi-au placut si imi vor placea mereu. am multe postere si reviste acasa magazin + toate autografele delma. merita cu desavarsire nota 10!!!!!!!!!!!
Alexandra
pe 19 Septembrie 2005 20:01
salut.parerea mea despre numai iubirea este ca nu marita nici un cuvant de rau.dimpotriva,
merita toata admiratia noastra.si suntsigura ca si telenovela lacrimi de iubire va merita aceasi admiratie.
ioana stan
pe 19 Septembrie 2005 12:08
sunt o mare admiratoare a lui dan bordeianu si abea astept sa inceapa noua telenovela "lacrimi de iubire" care cu siguranta va avea un mare succes!te iubesc dan!
ANDREI CRISTINA
pe 18 Septembrie 2005 18:22
am 10 ani si cred ca numai iubirea a fost cea mai super telenovela.nu am prins-o de la inceput,dar mi-am dat seama despre ce era vorba.cand si la ce ora incepe telenovela"lacrimi din iubire"?paaaaaaaaaaaaa!!!!!!de la cristinaaaaaa
MATEI MONICA
pe 17 Septembrie 2005 22:58
Expeditor: Matei Monica,
Aleea Lalelelor 8/67, Onesti, Judetul Bacau, Romania.
25.07.2005
Destinatar: Dan Bordeianu,
D-le Dan Bordeianu,
Iubirea te face sa induci schimbarea numelui din Pavel in Paul? Nu cred.
Cred ca este ceva ascuns in numele tau. Pe buna dreptate pot cinta, dedicatie pentru tine: Bordei, bordei……
In lumina celor spuse astept raspunsul tau cit mai curind posibil.
Cu stima si resepect,
Matei Monica.
Adela A.
pe 17 Septembrie 2005 00:54
Abia ateptam sa vina vinerea,sambata si duminica sa vad Numai Iubirea. La inceput cand ne-am bagat antena parabolica nu am styiut ce ii cu filmul asta dar dupa aia mi-am dat seama!!!!!
A fost SUPER!:)
CHERCIU MARIUS
pe 16 Septembrie 2005 23:37
NU MI-A PLACUT DE CORINA DANILA.
HOO,HOO
JOS ANA,ANA
bianca coman
pe 16 Septembrie 2005 11:55
adelaejti cea mai tare.tine-o tot aja!!!deabea ajtept sa vad Lacrimi de iubire!
irina
pe 16 Septembrie 2005 09:55
Citesc mesajele postate si ma minunez, nu, de fapt ma oripilez. Cum e posibil ca cineva sa fie incantat de un asemenea kitch autohton. De parca n-am fi destul de intoxicati de telenovelele sud-americane. Asa ceva nu se poate! Sa idolatrizezi un personaj gen Oana Zavoranu, spre exemplu! Oricum un lucru mi s-a confirmat. Intr-adevar numai incultii se pot uita la telenovele iar asta se observa in primul rand dupa greselile gramaticale cu care scriu, sau or fii asa de emotionati de serial ca nici nu mai stiu sa scrie. Desi ma indoiesc.
Mesaj pt fanii telenovelei: Mai bine puneti mana pe carte serios ca e jale!
Alina Paun
pe 15 Septembrie 2005 23:27
Numai Iub... este o telenovela foarte frumoasa dar cate odat cu niste vorbe destul de neplacute
prost insipida stearsa cretin etc.
costea andrada
pe 14 Septembrie 2005 17:43
mio placut foarte mult mumai iubirea ,DEBIA ASTEPT SA INCEA LACRIMI DE IUBIRE ,PACATELE EVEI
tristete, doare in ce directi se indreapta cinematografia si televiziunea romana !
1/10 pt. serial
3.50/10 pt. actori
1/20 pt. zavoranu
marin cristiana
pe 08 Septembrie 2005 19:48
Nu pot sa va spun decat ca nu am cuvinte de lauda pentru aceasta telenovela . e un succes total. nu merita cuvinte de rau . ganditi-va atent ! numai iubirea telenovela-fenomen are fani pe tot globul . toti o iubesc ! oamenii nerecunoscatori nu stiu ce munca a fost ! mam spuso si o mai repet si sant in stare sa o fac ce 1 miliard de ori :"nu merita nici un cuvat de rau!!!!!!!!!!!!!!" .acum ca s-a terminat parca nu mai e nimic interesant pe acceasta planeta . Lacrimi de iubire sa aiba acelas succes!
lacrimi de iubire , fericire , tristete,speranta mi-au curs pe obraji pentru numai iubirea .pot sa va spun ca toate generatiile se uita .din familia mea se uita toti!
mama , tata ,sormea , eu bunicile ,bunicul!
total scces!!!!!!!!!!
felicitar din tot sufletul meu!!!!!!!!!!
va iubesc ca pe familia mea
P.S. I LOVE YOU!!!!!!!!!!!
… citeşte
loryyy
pe 06 Septembrie 2005 15:32
sunteti cei mai tari sper ca si in lacrimi de iubire veti juca tot ajea de bine si as vreau sa stiu cine joaca in lacrimi de iubire
Caoman Antonia
pe 04 Septembrie 2005 20:16
Va felicit pe toti pt fenomenul realizat!Sper ca de acum in colo sa existe iubire pt totdeauna!Oana Zavoranu, kiar daca a avut un rol negativ in serial mie mi-a placut cum a jucat si mai ales dupa accidentul cu masina lui dan!sunt fata profesoarei lui Adela popescu din liceul de muzica Dinu Lipatti...in fine nu vreau sa vb despre mine!oricum va multumesc pt tot!va pup si tine-ti-o tot asa!
Alin Nica
pe 03 Septembrie 2005 11:45
a fost klumea dar putea sa fie mai lunga.felicitari lui Dan Bordeianu,un actor foarte bun.Si Biancai,a jucat foarte bine pt varsta ei.
As avea o intrebare pt Oana Zavoranu:
Cum ai putut sa faci acele lucruri cumplite Anei?
anca
pe 03 Septembrie 2005 03:32
a fost cea mai tare telenovela pe care am vazut-o vreodata.
munteanu ionela
pe 02 Septembrie 2005 09:33
tot ce vreau eu sa va spun e..ca la inceputul serialului nu o placeam absolut deloc pe oana zavoranu....dar pe parcurs mi-am dat seama ca era cea mai naturala dintre toti....BRAVO OANA TINE-O TOT ASA!!!!!!!!!
Adela poescu mi se pare o persoana foarte rece ....cand a fost in iasi...nu a aratat foarte milta atentie fanilor......Dar oricum va doresc succes in continuare la toti!!!!!!!!!!!
Andreea-Diaconu(dea)
pe 02 Septembrie 2005 01:06
e super si felicitarile mele regizorului ca merita.tineti-o tot asa si sper ca lacrimi de iubire sa aiba macar acelasi succes.Adela si Dan sunteti o pereche ideala.sunteti demni de respectat ca si oameni si mai ales ca actori
Rodica Strubur
pe 01 Septembrie 2005 20:51
Puteti sa-mi spuneti si mie in scurt cu ce s-a terminat aceasta telenovela?
Dumitru Bogdan
pe 01 Septembrie 2005 20:17
va admir pt curajul si imaginatia voastra,a tuturor!cea mai tare telenovela din toate timpurile a fost "NUMAI IUBIREA"!!!bravo!fiti puternici in continuare.va iubesc pe toti!!!
andreeea
pe 01 Septembrie 2005 12:38
:) adela esti super tare.:)ai o foce de invidiat .
:-* :-* :-*:-* :x ti-o tot asa
paula
pe 31 August 2005 22:33
Numai iubirea este super tare Oana e preferata mea.Face o buna pereche cu Pepito.Lacrimi de iubire va a vea acelasi succes sunt sigura .
Adela Popescu si Dan se potrivesc de minune sper sa o tie tot asa sau s-o cara pe viitor in casatorie . Multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yvette
pe 31 August 2005 18:43
Numai iubirea este o telenovela super.Sper sa fie la fel de buna si Lacrmi de iubire cu distributia Adela Popescu & Dan Boreianu.Preferatelele mele sunt:Adela Popescu,Oana Zavoranu,Corina Danila,Bianca Neagu .Baietii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dan Bordeianu,Octavian Strunila.
pascu
pe 31 August 2005 12:36
oamenii astia au facut bani buni pe inocenta noastra....oricum, tare faza cu vacile,inspirata!
eliza
pe 30 August 2005 18:35
mie mi-a placut foarte mul numai iubirea! a fost chiar super, iar sarea si piperul telenovelei au fost date de oana zavoranu, care este o dulcica, ce nu e asa? imi place mult, si am o intrebare... oana va juca in Lacrimi de iubire?
Roxana
pe 29 August 2005 20:12
mie mi-a sincer placut Numai Iubirea, e adevarat ca au avut cateva greseli dar... .
poate ca e adevarat ca ati facut Telenovela din spatele telenovelei pentru audienta dar era interesant sa vezi:greseli, cum dorm actori, cum se cearta etc.... .
de abia astept sa inceapa Lacrimi de iubire!
Ma poate contacta prin telefonul mobil la urmatorul numar:0746783183!!!!!!!!
As vrea bianca sa ma suni, sa mai ptem vb. din nou!!!!!!!!
Te rog sa ma suni...
La revedere!
mie mi-a plãcut foarte mult.
Îi apreciez!
Aleea Lalelelor 8/67, Onesti, Judetul Bacau, Romania.
25.07.2005
Destinatar: Dan Bordeianu,
D-le Dan Bordeianu,
Iubirea te face sa induci schimbarea numelui din Pavel in Paul? Nu cred.
In lumina celor spuse astept raspunsul tau cit mai curind posibil.
Cu stima si resepect,
Matei Monica.
A fost SUPER!:)
HOO,HOO
JOS ANA,ANA
Mesaj pt fanii telenovelei: Mai bine puneti mana pe carte serios ca e jale!
prost insipida stearsa cretin etc.
1/10 pt. serial
3.50/10 pt. actori
1/20 pt. zavoranu
mama , tata ,sormea , eu bunicile ,bunicul!
total scces!!!!!!!!!!
felicitar din tot sufletul meu!!!!!!!!!!
va iubesc ca pe familia mea
P.S. I LOVE YOU!!!!!!!!!!!
… citeşte
As avea o intrebare pt Oana Zavoranu:
Cum ai putut sa faci acele lucruri cumplite Anei?
:-* :-* :-*:-* :x ti-o tot asa
de abia astept sa inceapa Lacrimi de iubire!