Păreri Numai iubirea

(2004)

Numai iubirea

Ordonează după
Rubyyy pe 13 Aprilie 2013 17:03
Frumoasaa , prima telenovela romaneasca ! ♥ M-as uita din nou la ea cu mare drag !
SANDA45 pe 05 Noiembrie 2012 18:41
Avand in vedere faptul ca urasc telenovelele asta nu a fost foarte rea.
AimeeLov pe 05 Septembrie 2011 12:33
O telenovela specific romaneasca, destul de relaxanta , cu o poveste banala...
1Katalin pe 02 Iunie 2011 22:02
X(
ma, sincer nu va inteleg..daca nu va placut numai comentati aiurea.....parerea mea k a fost printre cele mai bune telenovele romanesti, totodata cu actori de renume !
zeno.marin pe 20 Mai 2011 02:02
X-(~~~~
Recent o utilizatoare de cinemagie care semneaza "estera-scm" m-a onorat cu un mesaj de simpatie, intr-o nota de rafinament si eleganta desavarsita pe care imi permit sa-l citez cu mandrie nedisimulata: "nesimtitule".
Aceasta apreciere o datorez cuvintelor calde pe care am avut cutezanta sa le exprim la adresa serialului "Narcisa Salbatica".
Rog pe cititorii acestui forum sa voteze ce este mai grav, sa fii "manelista" sau "telenovelista"?
De asemeni as vrea sa stiu daca una din boli atrage si cealalta. Oare exista o succesiune sau dependenta cronologica? De exemplu intai esti manelista si odata ajunsa astfel vei indragi telenovelele automat (sau invers)?...
Antibioticele din seria penicilinei G vindeca ambele boli?

danutza012694 pe 01 Septembrie 2010 16:15
Prima si cred k ultima telenovela buna ..Foarte buni actorii ..povestea captivanta ..draguz!!!
ionela petrut pe 08 Noiembrie 2008 23:10
belea