ma, sincer nu va inteleg..daca nu va placut numai comentati aiurea.....parerea mea k a fost printre cele mai bune telenovele romanesti, totodata cu actori de renume !
Recent o utilizatoare de cinemagie care semneaza "estera-scm" m-a onorat cu un mesaj de simpatie, intr-o nota de rafinament si eleganta desavarsita pe care imi permit sa-l citez cu mandrie nedisimulata: "nesimtitule".
Aceasta apreciere o datorez cuvintelor calde pe care am avut cutezanta sa le exprim la adresa serialului "Narcisa Salbatica".
Rog pe cititorii acestui forum sa voteze ce este mai grav, sa fii "manelista" sau "telenovelista"?
De asemeni as vrea sa stiu daca una din boli atrage si cealalta. Oare exista o succesiune sau dependenta cronologica? De exemplu intai esti manelista si odata ajunsa astfel vei indragi telenovelele automat (sau invers)?...
Antibioticele din seria penicilinei G vindeca ambele boli?
X(
X-(~~~~
Antibioticele din seria penicilinei G vindeca ambele boli?