My Zoe

(2021)

Zoe a mea 

Poster My Zoe Poster My Zoe

Sinopsis My Zoe

Mai mult

Isabelle (Julie Delpy) a divorțat de curând de soțul ei James (Richard Armitage) și trece printr-o perioadă dificilă de vreme ce lupta pentru custodia fiicei sale Zoe continuă. Isabelle, un genetician renumit, se gândește la cariera ei științifică, dar fiica ei este principala preocupare. Într-o dimineață, este șocată să descopere că Zoe nu se mai trezește. În spital, părinții neajutorați află că fata are hemoragie cerebrală. Isabelle nu acceptă situația și ia situația în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mladitza pe 06 Decembrie 2021 00:05
Jumate drama de familie - jumate sf; jumate bunicel - jumate ciudatel (ciudatel intr-o maniera toxica si nefavorabil pentru calitatea filmului), jumate-jumate e acest film... Totusi, m-a tinut in fata ecranului pana la sfarsit, ceea ce s-a datorat probabil jocului actorilor (Daniel Brühl insa mi-a placut mai putin) si a imaginii bune.
Imi amintesc ca am adorat-o pe Julie Delphy candva pentru filme ca "Before sunrise", "Before sunset" s.a.

0 0
elianna pe 31 Iulie 2020 22:38
Doi parinti divortati se confrunta cu tragedia copilului lor. Dar fiecare reactioneaza in felul lui si va lua masurile pe care le considera necesare. Chiar daca sunt extreme si sfideaza toate legile.
0 0

Spune-ţi părerea despre My Zoe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells