My One & Only

(2019)

Jumătatea mea

Poster My One & Only Postere My One & Only

Sinopsis My One & Only

Mai mult

Iubirea este un subiect extrem de captivant, iar Stephanie (Pascale Hutton) știa asta când a acceptat să participe la un reality show cu întâlniri. Pe platourile de filmare se întâlnește cu Oliver (Stephen Huszar), pe care încearcă să-l cunoască mai bine și să afle dacă sunt făcuți unul pentru celălalt. Cum înflorește romantismul când ai în jur o echipă de filmare?

Stephanie pare că se înțelege din ce în ce mai bine și cu Alex Fletcher (Sam Page), proprietarul fermei unde se filmează emisiunea.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 20 Iulie 2020 04:28
Nota 8 frumos , realxant , o surpiza placuta
L-am vazut azi .Un film frumos chiar relaxant si nu m-a plictisit deloc .Ma bucura subiectul care a fost diferit fata de unele filme Hallmark, a fost bun.L-am urmarit si mi-a placut, actorii au jucat bine , au avut carisma , personajele simpatice .Un film bun de Weekend , cu toate ca nu am avut pretentii chiar am rămas plăcut surprinsă de acest film .Sper sa mai fie si altele .Nota 8 din partea mea cu plus pentru actori ( actrita principală)
1 0
Dragos.87 pe 22 Mai 2022 19:50
Este un film tipic Hallmark, are o poveste frumoasă care te introduce într-un decor minunat,are și niște actori care îți schimbă starea prin jocul lor actoricesc foarte bun,recomand..!
0 0
Deceoare pe 25 Iulie 2020 17:30
Romantic
The One - emisiune tv in direct. Stephanie și Oliver încearcă timp de două săptămâni să vadă dacă sunt sortiți să formeze un cuplu. Între timp, scânteile zboară între Stephanie și Alex, chipeșul patron al fermei care acționează ca ghid în locație.
0 0

Spune-ţi părerea despre My One & Only

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells