My First Wedding

(2006)

Prima mea nunta

Poster My First Wedding Postere My First Wedding

Sinopsis My First Wedding

Mai mult
My First Wedding

Atunci cand Vanessa Sinclair (Rachael Leigh Cook), viitoare mireasa, incepe sa aiba fantasme cu toti barbatii pe care ii vede, frumoasa isi cauta refugiu in confesionalul bisericii. Ii marturiseste totul preotului si ii cere sa-i fie alaturi ca s-o ajute sa ramana credincioasa pana la marele eveniment. Insa presupusul preot nu este altul decat tamplarul care repara confesionalul. In doi timpi si trei miscari, gigoloul motociclist Nick Francis (Kenny Doughty) se transforma in „Parintele Nick” pentru…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Lukandee pe 05 Septembrie 2010 10:13
My first Wedding este o nebunie de film, nu are unitate deloc si daca ar fi modernist, progresist, mai stiu eu ce, lipsa de unitate ar fi motivabila, dar e doar un film de duzina.
E vorba de o tipa obsedata sa faca sex, care e ajutata spiritual de un pseudopreot focos si insistent si cu care, inainte de nunta face sex, normal. Sfarsitul este previzibil, insa de la un punct incepe sa-ti fie mila de cel care trebuie sa fie sotul fetei, si , i-as fi dat un 6 filmului daca pana la urma fata ramanea cu cel care trebuia sa se marite. Dar nu. M-am uitat la el noaptea trecuta pentru ca nu puteam sa dorm. Nu-l recomand decat in situatii de genul.

1 0
xerses pe 03 Iulie 2011 19:29
Un film care are la baza comicul de situatii.Amuzant si placut.
0 0
Nikia pe 28 Februarie 2011 22:58
nu e un film chiar asa de rau cum poate sa para la prima vedere, cu toate ca povestea asta e putin cam forțată, totusi mie mia placut umorul din film, macar te binedispune.
0 0

Spune-ţi părerea despre My First Wedding

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells