Mr. Harrigan's Phone

(2022)

Telefonul domnului Harrigan

Poster Mr. Harrigan's Phone Poster Mr. Harrigan's Phone

Sinopsis Mr. Harrigan's Phone

Mai mult
Mr. Harrigan's Phone

Craig (Jaeden Martell), un tânăr dintr-un orășel de provincie, se împrietenește cu un miliardar solitar mai în vârstă, domnul Harrigan (Donald Sutherland), iar între cei doi se naște o legătură neașteptată, bazată pe dragostea comună pentru cărți și lectură. După ce, din păcate, domnul Harrigan trece în neființă, Craig descoperă că legătura dintre ei nu s-a rupt în totalitate și că, în mod bizar, poate să comunice cu prietenul lui din mormânt cu ajutorul iPhone-ului. Această poveste…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Blumhouse Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
paulclaudiuzuba pe 08 Octombrie 2022 17:32
Nu pe horror , dar este un mister care te tine in priza pe tot finalul filmului, care este foarte bine realizat , povestea este interesantă, actorii joaca bine , clasic , un film normal , cum se faceau pe vremuri. Mi-e mi-o placut foarte mult filmul si o sa vreau sa il revad.
2 1
Dragos.87 pe 21 Octombrie 2022 02:38
Am citit cartea și acum am văzut filmul și mi se pare că a respectat în proporție de 90%..Este un film dedicat doar celor care au citit cartea deoarece înțeleg mai bine povestea iar cei care nu au citit li se va părea o ciudățenie deoarece nu înțeleg toate detaliile care ți le oferă cartea..Recomand insistent, merită văzut..!
2 2
xerses pe 07 Octombrie 2022 21:09
Nu e nimic horror in acest film, ci doar ciudatenie. Dar e inteles tinand cont dupa ce scenariu a fost realizat.
2 3
AdriAdrianna98 pe 07 Iunie 2023 15:47
placut de urmarit mai ales datorita cinematografiei. in rest, subiectul destul de simplu, insa te mentine atent iar finalul prea brusc. Nu mi se pare ca pierdeti nimic daca ratati acest film, dar nici nu regreti daca-l vezi.
0 0

Spune-ţi părerea despre Mr. Harrigan's Phone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells