Martorii

(2001) - Serial TV

Martorii

Poster Martorii

Sinopsis Martorii

Mai mult

„Martorii” este un film serial, axat pe investigarea de cãtre doi jurnalisti a unor fenomene de tip paranormal sau vizând posibile contacte cu entităţi cosmice.

Serialul se poate considera din aceeași familie cu „Twin Peaks“, „Dosarele X“, „La limita imposibilului”, însă originalitatea lui constă în faptul că pune mai mult accent pe sentimentele și comportamentul unor oameni obișnuiți…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi

Caseta tehnică

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 21 Ianuarie 2023 15:19
„Martorii” este un film serial, axat pe investigarea de cãtre doi jurnalisti a unor fenomene de tip paranormal sau vizând posibile contacte cu entităţi cosmice.
Serialul se poate considera din aceeași familie cu „Twin Peaks“, „Dosarele X“, „La limita imposibilului”, însă originalitatea lui constă în faptul că pune mai mult accent pe sentimentele și comportamentul unor oameni obișnuiți sau a unor comunități obișnuite confruntate cu situații ciudate.
Fiecare episod este o poveste de sine stătătoare, dar există personaje comune întregului serial (jurnaliștii, membrii unui grup de cercetători, ofițeri de poliție, medici legiști).
Acțiunea este dinamică, plină de tensiune și dramatism, cu numeroase momente de emoție și suspans. Serialul valorifică și teme importante ale mitologiei românesti, pe care le pune în conexiune cu… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Martorii

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells