Les intrigantes

(1954)

Les intrigantes

Poster Les intrigantes Poster Les intrigantes

Sinopsis Les intrigantes

Paul Rémi, cunoscutul regizor de teatru, a fost acuzat de secretarul său, Andrieux, că l-a împins pe asociatul său de pe o pasarela situata la 12 metri deasupra scenei. Ascultand sfatul soției sale, Paul se ascunde într-un spital de psihiatrie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 23 Iulie 2018 00:28
Un film plăcut de urmărit, antrenant, chiar dacă nu depăşeşte statutul de dramă fără pretenţii deosebite. Marile atuuri ale filmului regizat de Henri Decoin sunt jocul actoricesc impecabil, regia corect executată şi dialogurile care, în pofida unei oarecare lejerităţi a subiectului, nu sunt unele de duzină, ci au o subtilitate şi deseori o ambiguitate care îţi ţin atenţia trează în permanenţă.
Vă va face desigur plăcere să revedeţi actori ca Jeanne Moreau şi Louis de Funès (în rolul autorului piesei care se juca... în film) şi veţi vedea că ”Les Intrigantes” face minime concesii comercialului, chiar dacă acesta îşi revendica unele drepturi încă de pe atunci.
Există suspans şi există răsturnări de situaţie, iar umorul este bine dozat şi de bună calitate, alternând cu drama şi situaţiile pline de gravitate.

1 2

Spune-ţi părerea despre Les intrigantes

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells