L'Enfer

(2005)

Infernul

Poster L'Enfer Postere L'Enfer

Sinopsis L'Enfer

Mai mult
La patru ani dupa succesul obtinut cu “No Man’s Land”, primul sau lung metraj, laureat al unui premiu OSCAR si a numeroase alte premii importante (Palme D’Or pentru Scenariu), etc., tanarul bosniac Danis Tanovic revine cu al doilea sau film “L’Enfer”.

Salutat in 2001 pentru originalitate, umor si pentru stilul sau cand “lejer” cand “ serios”, Tanovic revine in forta cu un film dur si sumbru, dupa un scenariu scris de Krzysztof Kieslowski impreuna cu Krzysztof Pieslewicz, in cadrul trilogiei…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

AKA

  • Hell

Produs de

Asap Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Diaphana Films

Distribuit in Romania de

Romania Film , Prorom

Țara

Franta

Site oficial

L'Enfer
Film disponibil pe DVD în România

Box office L'Enfer

Weekend premieră (03.04.2006)
  • Loc 21
  • Spectatori 91
  • Încasări (RON) 1.340,07
Total
  • Spectatori 729
  • Încasări (RON) 4.903,08
  • Încasări (USD) 1.740,32

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Gabriela Sirbu pe 06 Octombrie 2008 12:39
Un film TUL-BU-RA-TOR!!! Despre dorinta de razbunare care-ti ia mintile si pentru care esti in stare sa sacrifici si sa mutilezi psihic pe oricine si, ce e si mai tragic, SA NU REGRETI NIMIC!
1 0
mladitza pe 24 Iunie 2016 09:21
film de arta
Mie mi-a placut mult acest film, dar trebuie sa ai rabdare sa-l urmaresti. E genul de film pe care-l intelegi mai bine la o re-vizionare, mai ales ca la inceput nu e foarte clar ca sunt surori cele 3 femei. Nu mi s-a parut ca a fost vorba neaparat despre razbunare, ci despre cum oamenii isi fac de multe ori singuri viata ... un iad, mai ales prin reactiile lor la nervi, necugetate. Iar alteori, e si... hazard. Si da, nu mai simtim ca povestea e o tragedie (vezi si minunata paralela la Medeea lui Euripide....) ci o numim drama tulburatoare! Cred ca L' enfer e un film care va fi apreciat la adevarata valoare de cei indragostiti nebuneste de literatura. Cu toate acestea, filmul este bogat si in metafore vizuale.
0 0

Spune-ţi părerea despre L'Enfer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells