Lava Storm

(2008)

Lava ucigașă

Poster Lava Storm Poster Lava Storm

Sinopsis Lava Storm

Doi soți cu probleme în căsnicie, angajați de un centru de intervenție de urgență, Lori și John trebuie să găsească o cale de a supraviețui fazei inițiale a erupției vulcanice, sa-si salveze cei doi copii adolescenti si pe tatăl lui John. Chiar mai important, ei trebuie să găsească o modalitate de a încetini scurgerile de lavă, pentru a da omenirii timp pentru a găsi o soluție pentru acest dezastru natural, în scopul de a salva umanitatea si Pamantul.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: georges_bv
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 2.6

Caseta tehnică

Produs de

Grana Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

IPA Asia Pacific

Țara

Canada

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 14 Iulie 2012 21:19
Este un film potrivit si pt lista : Excursii , emigrari - nu in state , tari in care sunt eruptii vulcanice , gaze toxice ..
Parca scrie la sfarsit - acest film se bazeza pe o realitate plauzibila . Geofizicienii au demonstrat ca astfel de evenimente sau mai intamplat pe pamant in trecut . In cautarea de energie ieftina au fost extrase multe straturi din pamant , carbuni , minerale . Acest lucru a slabit infrastructura stabila a continentelor . Apoi numerosii ani de teste nucleare subpamantene si subacvatice pot fi o cauza pt producerea de cutremure . Asemenea evenimente se pot produce oricand pe o scara mult mai mare . Autoritatile americane lucreaza pt a avea o solutie permanenta ..

0 0
chiba_florin pe 21 Noiembrie 2011 15:52
chiar daca e un film demodat merita vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 1
alex_il_fenomeno pe 04 Iunie 2011 22:27
un film asa si asa , care nu pot spune ca m-a impresionat in mod deosebit , dar nici nu aveam mari asteptari de la el ! eruptia era iminenta , iar dezastrele de asemenea ! las acest film la alegerea publicului !
0 1

Spune-ţi părerea despre Lava Storm

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells