L'autre

(2008)

Cealaltă

Poster L'autre Poster L'autre

Sinopsis L'autre

Anne-Marie se desparte de Alex. El vrea un mariaj perfect. Ea vrea sa-și păstreze libertatea. Se despart fără ranchiună și continuă să iasă împreună. Cu toate acestea, când află că Alex are o nouă iubită, Anne-Marie înnebunește de gelozie. Și se clatină într-o lume neliniștitoare, plină de semne și amenințări.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.3
Un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Occupation
  • The Other One

Produs de

Ex Nihilo

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Ad Vitam Distribution

Țara

Franta

Site oficial

L'autre

Părerea criticului

StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
L'autre/Cealalta
Intr-unul din primele cadre din L'autre/Cealalta, protagonista filmului, Anne-Marie, isi trage un ciocan in cap. Toata sala a tresarit pe scaune, poate si pentru ca fizicul de fetita brusc imbatranita al lui Dominque Blanc, actrita principala, nu sugereaza deloc violenta. Blanc are toate sansele la o Coppa Volpi pentru cea mai buna actrita, iar regizorii Patrick Mario Bernard si Pierre Trividic s-ar putea alege cu Leul pentru regie.

"Oribil, draga, oribil", se lamenta o italianca trecuta de prima tinerete (si de-a doua, de fapt), intens oxigenata, la iesirea din sala de cinema. Nimic mai gresit: intr-adevar, L'autre ar fi fost mult mai bun daca ar fi pus punctele pe i mai apasat, dar chiar si-asa, aceasta poveste despre alienare si gelozie are suficiente atu-uri pentru a te tine in priza pe toata durata celor 97 de minute.

Zambetul nesigur dar continuu al… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre L'autre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells