La Ira de Dios

(2022)

Furia lui Dumnezeu

Poster La Ira de Dios Postere La Ira de Dios

Sinopsis La Ira de Dios

Luciana, o tânără inconjurata de morțile misterioase ale rudelor, este ferm convinsa ca responsabilul este un scriitor enigmatic, fostul ei șef. Între timp, incearca obsesiv să-si salveze singura rudă rămasă in viata, sora sa Valentina, ajungand in pragul nebuniei. O cursă contra cronometru pentru a descoperi adevărul și sa distruga pactul final de sânge pentru a pune capăt acestei răzbunari. Filmul The Wrath of God – La Ira de Dios este bazat pe romanul mistic al lui Gullermo Martinez.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • The Wrath of God

Produs de

Buffalo Films

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Argentina

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
natalia_castego pe 14 Octombrie 2022 01:00
Un film prost asamblat, greu de digerat, cu un final de toată cacaoa, dar care ar fi putut sa fie unul magnific. Avea de unde, dar nu.
1 0
stricted pe 28 August 2022 10:59
Pot spune că filmul își îndeplinește cu brio misiunea pentru că m-a zăpăcit de toți creierii și mi-a scurtcircuitat sinapsele în încercarea mea futilă de a pricepe ce se petrece cu adevărat.Nu are nimic elaborat, complicat, extravagant, ci vorbim despre o monedă cu două fețe, fiecare dintre ele având argumente solide care o incriminează pe cealaltă.Și eu a trebuit să dau cu banul pentru a mă decide cine are dreptate și cine mă duce cu zăhărelul.
1 1

Spune-ţi părerea despre La Ira de Dios

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells