Klopka

(2007)

Capcana

Poster Klopka Postere Klopka

Sinopsis Klopka

Mai mult

Pentru a plati operatia ce i-ar putea salva viata fiului sau, un om obisnuit semneaza un pact cu diavolul si devine asasin platit. Fapta incepe curand sa-l urmareasca pe Mladen: secretul tinut fata de sotie il forteaza sa participe la un poker emotional, iar constiinta nu-l ajuta foarte mult in aceasta tradare a standardelor sale morale. O 'Crima si pedeapsa' in versiune balcanica, dupa cum considera regizorul Srdan Golubovic, pe fundalul unui proces de tranzitie al unei Serbii post-Milosevic. Golubovic…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9

Caseta tehnică

AKA

  • The Trap

Produs de

Film House Bas Celik

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Brunbro Entertainment Group

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 17 Mai 2013 23:09
Fabulos. Un film care te face knock-out, inteligent construit de la primul pana la ultimul cadru. O imbinare perfecta de drama si thriller, cu suspans dozat astfel incat, pe alocuri, te duce cu gandul la un joc de puzzle ale carui piese se aseaza fiecare la timpul ei. Indiferent de cat de fantezist/exagerat ar parea subiectul, adevarul e ca nimeni nu poate sti de ce e capabil daca ar ajunge intr-o situatie de genul celei din film.
Chiar mi-era dor sa vad un film caruia sa nu-i intuiesc dinainte finalul.

3 2
defav pe 27 Noiembrie 2013 23:49
Foarte bun, o drama excelent construita, realista ,gradata psihologic, surprinzator pt. mine cat de bun poate fi un film sarbesc .
Ceea ce da mare valoare filmului nu e atat actiunea in sine, scenariul nu e foarte complicat in sensul asta, dar e bestial dpdv al lucrurilor nevazute , dar care se simt, al logicii interioare a faptelor si atitudinilor. Finalul are o morala interesanta, evident ca nu-l divulg .
Se vede stilul european , chiar est-european al filmului, atmosfera aduce a Kieslowski , dar sincer, eu n-as da filmul asta pe autohtonul "Pozitia copilului' -de exemplu, oricati ursi de aur ar fi castigat cel din urma ,comparatia intre ele mi se pare o gluma proasta . Si-atunci, de ce sarbii pot si noi nu ? ca se presupune ca ei inca n-au scos capul prin lume ca noi. Prejudecati, nu ?

2 1
groundhog pe 11 August 2009 23:56
merita vazut
mi-a placut, si vi-l recomand.
faptul ca este european, parca ii da o originalitate aparte

2 1
linde-mona pe 16 Aprilie 2012 00:42
merita
Filmul este o adevarata lectie de viata. Are o poveste foarte captivanta, dar si trista
1 1
c3z4r pe 08 Aprilie 2009 13:38
Un film bun
Un film captivant , realist cu situatii tensionate si decizii la limita.Subiectul este original dar nu neaparat ireal ci dimpotriva nimic S.F in povestea unui baiat dependent de o operatie pe cord si a unor parinti disperati in actiunea de a-si salva fiul recurgand si la mijloace mai putin ortodoxe.O drama a vietii,a neputintei in fata saraciei a vulnerabilitatii in fata unor probleme cu adevarat serioase.Il recomand cu placere pe mine personal m-a impresionat.
1 2
carmen_angelus_romila pe 14 Ianuarie 2020 11:10
Un film dramatic stupefiant, de-a dreptul rascolitor, iar aportul celor care au participat la constructia psihologica al acestei intamplari, care se poate transpune si in realitatea zilelor noastre, merita toata lauda si consideratiunea.
0 0
lili22 pe 21 Iulie 2018 22:30
Modest.Scenariul a fost destul de bun desi cam lacrimogen ca povesti cu copii bolnavi am mai auzit.Nu s-au gasit interpreti mai buni pentru rolurile principale.Misa Manoilovic e foarte bun.
0 2

Spune-ţi părerea despre Klopka

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells