Kill List

(2011)

Lista morții

Poster Kill List Postere Kill List

Sinopsis Kill List

Jay și Gal, foști soldați, cu misiuni în Europa de Est, devin criminali plătiți. Un client misterios le comandă uciderea a trei persoane – un preot, un pedofil și un parlamentar, de-aici începând cursul surprinzător al narațiunii: identitățile și reacțiile celor trei – pe care cei doi trebuie să îi asasineze – sînt neașteptate, iar finalul este unul absolut surprinzător.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Reshimat hisoul

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
crisalisa pe 31 Martie 2012 20:12
KILL LIST
Kill List e unul dintre cele mai violente şi şocante thrillere ale cinematografiei britanice din ultimii ani. Prima jumatate de ora e pe alocuri plictisitoare, dand senzatia de a fi chiar la drama asasin plătit rămas fără slujbă şi care nu se poate adapta la o viaţa simplă alături de soţie si de fiul sau. Jay şi Gal primesc o listă cu nişte indivizi ce trebuie eliminaţi. Prima victimă e atipică, îţi stârneşte curiozitatea şi, când în loc de plânsete şi rugăminţi primeşti un mulţumesc urmat de un zâmbet, începi să te întrebi ce-i cu oamenii ăştia. Istoria se repetă şi la a doua victimă. Kill List e violent, e traumatizant pe alocuri, dar să nu uităm că în joc intră şi ocultismul. Asistăm spre final la scene bizare, un fel de ritualuri satanice. Captivant este faptul că aici regizorul a optat pentru o dezumanizare totală. Membrii sectei… citeşte
4 6
lili22 pe 17 Septembrie 2022 16:48
Un film confuz si foarte violent, greu de suportat si pe care Cinemagia il recomanda ca fiind o comedie neagra.
1 0
Navzar25 pe 13 August 2014 03:23
Slab de tot
Mi-am pierdut timpul cu acest film. Cica thriller+horror, da de unde. Regizoru e chiar slab, actiunea e plictisitoare, filmul nu are nici un sens. Apar oameni fara sa sti cine is si ce vor.
1 1
eko pe 28 Decembrie 2012 02:20
Cel mai idiot film care l-am vazut vreodata , m-am saturat de regizori astia care fac un film ciudat si fara sens e neaparat bun. tot filmul nu are nici un sens , nici o poveste , nu se leaga nimic. am vazut pe un site american ca era trecut in top pe locul 2 printre cele mai bune filme horror ale anului 2012.
eu ii dau nota 1 si va spun sa nu il vedeti , mare pierdere de timp.

1 3
emy... pe 05 Aprilie 2013 22:54
sa ma lumineneze si pe mine cineva! care naiba e faza cu filmul asta? are ca scop sa rupa nominalizarile la cel mai de c.c.t film posibil, sau nu l-am inteles?
0 0

Spune-ţi părerea despre Kill List

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Kill List
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells