Kandahar

(2023)

Kandahar: Misiune mortală

Poster Kandahar Postere Kandahar

Sinopsis Kandahar

Kandahar SUB

După ce sabotează un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Burn Run

Produs de

Thunder Road Pictures, G-BASE

Distribuitorul international

Open Road Films (II)

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Kandahar

Weekend premieră (29.05.2023)
  • Loc 5
  • Spectatori 9.635
  • Încasări (RON) 266.075,00
Total
  • Spectatori 34.374
  • Încasări (RON) 871.192,00
  • Încasări (USD) 190.163,24

Părerea criticului

Alex.M pe 06 Iunie 2023 08:52
"Kandahar: Misiune mortală" este o confruntare cu realitățile dure ale conflictului din Afganistan, care se prezintă nu numai ca un thriller de acțiune, ci și ca o meditație ponderată asupra complexităților morale și geopolitice ale războiului. În regia lui Ric Roman Waugh și cu un scenariu scris de fostul ofițer de informații militare Mitchell LaFortune, această peliculă, lansată în România pe 2 Iunie 2023, devine mai mult decât un simplu film de acțiune - ea ridică întrebări importante și aruncă o lumină asupra realităților, adesea nevăzute, ale conflictelor contemporane.

Pelicula reprezintă rezultatul colaborării dintre Gerard Butler și regizorul Ric Roman Waugh, după succesul din "Angel Has Fallen" și "Greenland". Filmările pentru "Kandahar" au avut loc în Arabia Saudită, fiind primul film american cu buget mare care a fost filmat… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 07 Iunie 2023 11:22
Trăiască imperiul american!
Avem imaginea eroică a agentului genial care a pus la cale bombardamentele și uciderea a mii de iranieni, iar compatrioții încearcă cu disperare să-l scape, ucigînd sute de oameni cu aceeași bucurie a încingerii hot dogilor pe grătar de 4 iulie, totul pentru a-l salva pe marele erou alb.

Musulmanii ne sunt prezentați ca niște trădători bețivi și lacomi, care știu doar să-și bată femeile. Dacă erau blonzi cu ochi albaștri, arătau și ei ca niște oameni, cel puțin asta ne-au spus posturile americane de știri în momentul invadării Ucrainei de către Rusia.

Având în vedere că scenariul a fost scris de Mitchell LaFortune și se bazează pe experiența sa personală ca ofițer de informații militare în Afganistan, lipsa de intensitate și de pericol este destul de surprinzătoare sau poate nu a reușit regizorul să o redea în film.

2 10
yo_sake pe 17 iunie 2023 19:17
Iti recomand un film realizat de Мосфильм.
danieltanasass1 pe 20 iunie 2023 17:49
La capitolul "Crime Impotriva Umanitatii", americanii pana si-n filme i-au surclasat pe nazisti. Chiar ei prezinta filme in care arata atrocitatile comise de catre soldatii americani prin tarile unde au implementat fortat "democratia si civilizatia de tip occidental".
stricted pe 25 Iunie 2023 23:45
Bun. .
1 1
Horatiucrisan pe 28 Iulie 2023 13:34
Un film de acțiune, mai puțin de spionaj deși asta se dorește însă acțiunile de spionaj reale rareori sunt dezvăluite in filme de duzină.
PS. Later edit, din a doua parte a filmului a reieșit clar spre ce se îndreaptă, împușcături, acțiune nerealistă și imposibilă. L-am închis rapid și am urmărit un film romanesc pentru a mă exorciza de prostia asta.

0 1

Spune-ţi părerea despre Kandahar

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells