Just My Type

(2020)

Pe gustul meu

Poster Just My Type Poster Just My Type

Sinopsis Just My Type

Vanessa Sills (Bethany Joy Lenz) este un jurnalist ce primește șansa să discute cu Martin Clayborne (Brett Dalton), un autor extrem de apreciat. Chiar dacă întâlnirea nu începe cu dreptul, Vanessa reușește să vadă dincolo de aparențe și descoperă că vrea mai mult decât un simplu interviu.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 02 Iulie 2023 21:52
Un film destul de bun, mi-a plăcut majoritatea dialogurilor, destul de interesante și creative în ce privește planurile fiecăruia. Scenariul interesant și atractiv iar actorii ok, merită vizionat..!
0 0
bainca pe 19 August 2020 23:09
nota 7 bun
L-am terminat de vazut chiar acum cateva minute . Primul film Hallmark din 2020 acest an si primul pentru mine din acest an pe Diva , o poveste diferita , drama pot spune , romantic nu a fost dar placut de urmarit , nu chiar tipic Hallmark , ambii actori buni , imi place in special Brett Dalton dar si Bethany . Intre personaje este o relatie matura fara conflicte si multe diferente sau ocolisuri . Pot spune ca este bun de urmarit seara sau intr-o zi de weekend , mi-a placut dar nu extrem , merita totusi nota 7 pentru diferita poveste , actori si actiunea diferita , oarecum dragut
0 0
forever_young_ pe 19 August 2020 22:21
BUNICEL !
un film dragut cum de altfel ne-au obisnuit cei de la hallmark....de vazut in doi ! :)
0 0

Spune-ţi părerea despre Just My Type

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells