Jungle

(2017)

Jungla: Tărâmul morții

Poster Jungle Postere Jungle

Sinopsis Jungle

Mai mult
Jungle

Jungle (2017) este un thriller psihologic bazat pe povestea adevarată a lui Yossi Ghinsberg și a doi dintre prietenii săi, care au trăit trei săptămâni într-o parte neexplorată a junglei Amazonului. Bazată pe cea mai bine vândută carte al lui Yossi Ghinsberg, pelicula este o poveste adevărată despre supraviețuire. Patru călători se întâlnesc în Bolivia și se îndreaptă spre inima pădurii tropicale amazoniene, dar ceea ce începe ca o aventură de vis se deteriorează rapid…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margochirila24_69 pe 30 Octombrie 2017 10:43
Toate review-urile pe care le-am citit (imdb, rotten, ....) includ cuvântul "boring". Pe mine nu m-a plictisit. Radcliffe şi-a construit foarte convingator personajul în lupta agonizantă pentru supravieţuire.
10 3
Sorin87 pe 09 Noiembrie 2017 19:18
Un film reusit datorita faptului ca este inspirat din vita reala a exploratorului Yossi Ghinsberg
4 1
claudiu-daniel-lugoj pe 03 Ianuarie 2018 15:16
claudiu-daniel-lugoj
Un film foarte bun despre supravietuirea intr-o jungla amazoniana.Filmul este bine conturat si cu actori buni,merita vazut.
4 2
pisicuta1 pe 14 Noiembrie 2017 23:14
un film foarte bun si interesant! pacat ca are o nota asa de mica
4 2
stricted pe 28 Octombrie 2017 15:38
Un film inspirat din fapte reale. Documentarul a fost difuzat si pe Național Geografic… O poveste simpla insa care te tine usor in tensiune iar peisajele sunt superbe.
4 2
Gabby321 pe 10 noiembrie 2017 22:29
posibil ca unele peisaje sa fi fost facute in studiouri, cum se face la fiecare film
Gumnosophistai pe 22 Ianuarie 2018 01:56
E tras de păr
Daniel Radcliffe are apetență să joace în filme de supraviețuire, să se chinuie. să se autoflageleze. Vezi Swiss Army Man. Sau cum s-o fi chemat filmul ăla ciudat.
Apoi nu am înțeles tona de scene cu „carnetul de partid” de-l tot pupă și-l pierde și-l găsește și-l scapă și-l abandonează și tot așa. Chiar nu era necesar, dă o notă sectară.
Apoi la „credits” arată o poză reală cu Yosi dup ce a fost salvat, vezi doamne cât de slab și scheletic devenise, dar pe trupul lui (după două zile) nu avea nici un fel de cicatrici specifice, ca cele dobândite în „film” (viermele din cap, etc). Apoi arată și o poză cu el înainte să intre în junglă: ERA LA FEL DE SLAB ȘI DE EMACIAT! Deci jungla nu l-a afectat mai deloc. Mai devreme în film se lăuda că n-a avut nevoie de nici un shekel de la tac-su și că a descărcat camioane în New… citeşte

3 2
serban_ionescu pe 05 Noiembrie 2017 12:41
SUPERB ! ULUITOR ! PROFUND IMPRESIONANT ! ADEVARATA MINUNE DUMNEZEIASCA !
Atunci cand gandirea si atitudinea pozitiva a omului dublata de o credinta nezdruncinata in Dumnezeu sunt in constiinta umana totdeauna mai presus decat cele mai adanci momente de disperare, invariabil acestea din urma vor fi invinse permanent de catre primele doua, iar drept consecinta directa, supravietuirea omului devine chiar foarte posibila chiar si in cele mai neprielnice conditii in care supravietuirea umana timp indelungat in salbaticie pare abolut imposibila ! Aceasta este morala si invatatura cea mai valoroasa a acestui film care in plus este realizat intr-un mod SUPERB, respectand intocmai modul de derulare a unor ULUITOARE fapte reale petrecute la finele anului 1980 in jungla boliviana.
Filmul oglindeste niste imagini naturale superbe din jungla sud-americana, carora li se asociaza in cea de a-2-a parte a lui si niste maiastre suprapuneri ale unor halucinatii… citeşte

2 2
Doriano89 pe 09 Februarie 2018 02:13
Un film extraordinar. Suspans cap - coada. Merita vazut. Nota nu este pe masura filmului!
1 1
marin_nicolae pe 14 Ianuarie 2018 14:23
Aventuri prin jungla
Am mai vazut un film despre jungla amazoniana, acesta mi s-a parut mai atractiv, deloc plictisitor. Film biografic axat pe fapte reale, credibil parca putin m-a facut sa ma gandesc cu mai multa responsabilitate privind cucerirea naturii, de aici unele accente tragice, care pot ajunge la mari drame.
1 2
emy_sinaia pe 14 Noiembrie 2017 21:34
Jungla lui Yossi
Plictisitor pe alocuri e clar ca nu poti avea toata tigla pe casa sa vrei sa te avanti in necunoscut si sa mai si ramai in viata. Personajul Yossi este foarte bine interpretat .
1 3
Horatiucrisan pe 01 Decembrie 2022 22:21
Un film despre supraviețuire în jungla, destul de lung și pe alocuri plictisitor chiar dacă e după o întâmplare adevărată.
0 0
DAMME pe 30 August 2020 20:32
un film bun inspirat din fapte reale...despre supravietuire si cum sa nu renunti
0 0
mihai_chindris pe 06 Ianuarie 2018 21:35
Yossi
Poveste e interesanta si emotionanta. Actorii se muleaza foarte bine pe personaje, iar dinamismul actiunii face pe oricine sa tresara si sa simta ca ia parte la cele intamplate :).
0 0
Smrs pe 30 Octombrie 2021 02:56
Un film ok
Un film ce prezintă, fără adaosuri superficiale de scenarii, ca într-un documentar, fascinanta junglă și cât de neprimitoare este ea cu omul și cu orice vietate care nu face parte din ecosistemul sălbatic al ei. Daniel Radcliffe face un rol bun și ne amintește de Bear Grylls în tehnicile lui de supraviețuire. Deși acțiunea nu e una fenomenală, filmul recuperează prin descoperirea junglei și preluarea unui subiect real. Nota 7.
0 1
user-5b17110d8f116 pe 30 Iulie 2018 18:14
Un film impresionant. Merită văzut. Finalul e destul de bun.
0 1

Spune-ţi părerea despre Jungle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jungle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells