Joyride

(2022)

Joyride

Poster Joyride Poster Joyride

Sinopsis Joyride

Mai mult

Mully, în vârstă de 12 ani, și-a pierdut mama și descoperă că tatăl lui, îngropat în datorii, fură banii pe care i-au strâns în numele ei. Mully ia banii, fură un taxi și e șocat să găsească o femeie, Joy, cu copilul ei, pe bancheta din spate. Pentru Joy, faptul c-a devenit mamă e dificil și are de gând să-și dea bebelușul unei prietene, care o să-l crească ca și cum e al ei. Ea i se alătură lui Mully într-o călătorie plină de adrenalină prin Irlanda, furând mașini, luând feribotul și trecând…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Țara

Irlanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 07 Mai 2023 22:31
Atașamentul vine odată cu bunătatea..Exact lucrul ăsta il vezi în pelicula asta, foarte interesantă..Are un ritm bun și îți menține curiozitatea pe tot parcursul poveștii, îmi place și cum e editat totul iar pustiul se descurcă foarte bine..Merită vizionat cu încredere.
3 0
kasmyn pe 10 Mai 2023 21:42
o cimedie irlandeza de familie!! e captivant!!-------------
1 2
benhack pe 03 Septembrie 2023 10:14
Bun filmul! Surprinzător de bun! Olivia își joaca rolul cu brio, este și in centrul acțiunii. Regia, scenariul , decor imagine excelente. Afli povestea treptat cu țârâita cu secvențe mici chiar cadre , ca mai apoi le ansamblezi ca un puzzle. Irlanda anului 2022 văzută in 2022. Este amintită si România ca țara unde poți sa duci copii la orfelinat, un clișeu rămas de acu 33 de ani. Te face sa te ntrebi cu ce or fi ei mai breji ca noi? Totusi merita vazut. Ma bate gândul sa l revăd.
0 0
lili22 pe 13 Mai 2023 23:24
Daca va place Olivia Colman merita sa vedeti filmul, altfel scenariul e banal.
0 3

Spune-ţi părerea despre Joyride

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells