Ithaca

(2015)

Ithaca

Poster Ithaca Postere Ithaca
  • Regia

    Meg Ryan
  • Cu

    Tom Hanks, Meg Ryan
  • Gen film


  • Durata

    0 minute

Sinopsis Ithaca

Ithaca

Acţiunea este plasată într-un mic oraş califonian, în 1942, în timpul Cel De-al Doilea Război Mondial. În centrul acţiunii se află Homer Macauley (Alex Neustaedter), cel mai rapid mesager pe bicicletă al locului. Când fratele său mai mare (chiar fiul lui Meg Ryan, Jack Quaid), pleacă la război, Homer rămâne să aibă grijă de mama lor văduvă, de sora mai mare şi fratele de numai 4 ani. Principala sa responsabilitate este aceea de a aduce speranţă comunităţii în vremuri de restrişte.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Tom Hanks Tom Hanks Mr. Macauley Meg Ryan Meg Ryan Mrs. Macauley Sam Shepard Sam Shepard Willie Grogan
Gabriel Basso Gabriel Basso Tobey George Hamish Linklater Hamish Linklater Tom Spangler Bridget Gethins Bridget Gethins Dolly Hawthorn
Jack Quaid Jack Quaid Marcus Macauley Scott Shepherd Scott Shepherd Corbett Alex Neustaedter Alex Neustaedter Homer
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 18 Septembrie 2016 12:06
Un film foarte bun, dar si foarte emotionant, mai ales pe final. Lucrand la oficiul postal, Homer s-a maturizat in scurt timp, afland cum este practic viata, in care apare si moartea.
1 0
razvanniculescu56_gmail_com pe 08 August 2017 20:32
Un film absolut plictisitor, sters, fad si greu vizionabil. Actori inexpresivi, chiar daca e vorba de Meg Ryan si Sam Shepard. Cel mai bun e pustiul de 4 ani. Degeaba cautam si intelegem mesajul filmului, astfel de clisee nu mai creeaza niciun fel de emotie.
0 0
andystarx pe 21 Decembrie 2016 01:54
Nota 6/10
Nu stiu de ce in distributie se arata ca TOm Hanks ,este actor principal,fiindca apare doar foarte putin in acest film ! Filmul este plictisitor pe alocuri,dar am inteles ce vrea sa transmita,nu este un film de revazut ,sau pentru oricine !
0 0
borisvultur pe 09 Noiembrie 2016 20:24
Aniversarea și telegrama
Homer a prins gustul meseriei. Duce telegrame. Război. Discurs filmic adesea poetic, în acord cu cartea lui Saroyan (The Human Comedy, 1943). Casă mare, luminată. E aniversarea doamnei, care vine radioasă după telegramă. Care anunță moartea fiului. În rama unui tablou, imagine sintetică : chipul desfigurat al doamnei și figura brusc maturizată a lui Homer.
0 0
zdraveius pe 17 Octombrie 2016 01:33
Final surprinzator? Din clipa cand fratele cel mare scria acasa, de pe front, am intuit ca si familia lui va primi o telegrama cu regrete.
Te duci la razboi, inrolat cu sau fara voia ta, iti pui in sacul cu riscuri toate variantele, ca te intorci cu bine, mutilat fizic si/sau psihic sau nu te mai intorci deloc. Eroii morti pe front sunt acum un nume pe o lista si pe o cruce. Atat.
Iar cei care pleaca in vremurile noastre la razboaie care nu sunt ale natiunilor lor, doar pentru bani, sa ma ierte, dar nu sunt eroi.

0 0
xerses pe 14 Septembrie 2016 16:26
Un film absolut superb; finalul a fost de-a dreptul tulburator....
0 0
stricted pe 10 Septembrie 2016 22:51
Ithaca este o poveste , despre exuberanta tinereții, bruschețea schimbării, placerea vietii, sageata mortii, si bunătatea pura, care traieste în fiecare dintre noi.
0 0

Spune-ţi părerea despre Ithaca

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Ithaca
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells
Feedback