Cinci actriţe care au nevoie disperată să revină în atenţie

de Ştefan Dobroiu în 29 Iun 2016
Au fost preferatele Hollywood-ului, dau au dispărut treptat din lumina reflectoarelor

Au avut nominalizări la Oscar sau chiar au câştigat statuete şi s-au bucurat de aprecierea publicului şi a criticilor, dar în ultima vreme nu au mai avut parte de proiecte notabile. Cu ajutorul celor de la Taste of Cinema am ales cinci actriţe care au imensă nevoie de o relansare a carierei pentru a se întoarce în atenţia publicului. Iată mai jos ce titluri le-ar putea transforma din nou în reginele Hollywood-ului.

Renée Zellweger
Posesoare a unui Oscar pentru rol secundar şi cu o serie de succese de casă în CV, Zellweger a dispărut treptat din atenţie în ultimul deceniu. A reapărut pe prima pagină a ziarelor nu datorită vreunui proiect extraordinar, ci ca urmare a şocului general după ce o serie de operaţii estetice au făcut-o practic de nerecunoscut. După un deceniu fără roluri notabile actriţa şi-ar putea relansa cariera cu ajutorul continuării Bridget Jones însărcinată/Bridget Jones's Baby, a cărui premieră românească are loc simultan cu cea globală, pe 16 septembrie. Cel mai nou trailer s-a lansat chiar azi!

Meg Ryan
Una dintre cele mai iubite actriţe ale anilor '90, Meg Ryan nu a mai avut un succes de casă notabil din 2001. Nu s-a îndepărtat de cinema, dar a jucat în filme primite prost de critică şi ignorate de public. Şi ea a avut de suferit din cauza unor operaţii estetice care i-au afectat mai ales buzele. În 2015 a avut un rol notabil în Ithaca, un film de război în care a jucat alături de cel mai celebru partener al său, Tom Hanks, dar proiectul în stare să-i ofere o nouă şansă încă se lasă aşteptat.

Uma Thurman
După o  nominalizare la Oscar pentru Pulp Fiction şi două decenii de carieră în care a făcut cu succes slalom între succese de casă şi filme independente lăudate, Uma Thurman a revenit parţial în atenţie datorită controversatului Nymphomaniac al lui Lars von Trier. Anul trecut am văzut-o şi într-un rol minor în drama Burnt, cu Bradley Cooper în rolul unui chef obsedat să obţină a treia stea Michelin. Cel mai tentant proiect viitor al lui Thurman este The Extraordinary Journey of the Fakir, noul film al lui Marjane Satrapi, despre un fakir indian care îşi păcăleşte sătenii că are puteri ieşite din comun, iar aceştia îi plătesc o călătorie la Paris.

Halle Berry
Prima actriţă de culoare laureată a unui Oscar pentru rol principal, Berry a căzut vertiginos din atenţie în 2004, când apărea în Catwoman, considerat unul dintre cele mai proaste filme din toate timpurile. În ultimul deceniu nu i-au lipsit succese de casă şi critică (filmele X-Men, Cloud Atlas), dar în acestea a avut roluri secundare. A făcut convingător trecerea la seriale de televiziune cu Extant, dar în atenţia publicului global va reveni doar la anul, cu Kingsman: The Golden Circle, în care va apărea alături de Colin Firth, Channing Tatum, Julianne Moore, Mark Strong şi Taron Egerton. Şi în cazul ei marele rol principal care îi va relansa cariera se lasă aşteptat.

Nicole Kidman
Grace of Monaco, Queen of the Desert, Before I Go to Sleep, Secret in Their Eyes sunt doar câteva din titlurile recente pline de potenţial, dar dezamăgitoare, din cariera lui Nicole Kidman. Actriţa va apărea în Big Little Lies, unul dintre cele mai aşteptate proiecte de televiziune ale anului viitor, dar şi în Lion, un film despre un tânăr indian care, la două decenii după ce este adoptat de un cuplu australian, vrea să-şi redescopere rădăcinile. Kidman va juca şi cel mai recent film al Sofiei Coppola, The Beguiled, un film de epocă despre un soldat unionist care foloseşte metode neobişnuite de evadare atunci când devine prizonier într-un internat de fete din sudul sclavagist în timpul Războiul civil.

Exploreaza subiecte similare:

Bridget Jones's Baby, Renee Zellweger, Nicole Kidman, Tom Hanks, Meg Ryan, Halle Berry, Uma Thurman, Ithaca, Kingsman: The Golden Circle, Big Little Lies

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 29 iunie 2016 12:41
Au avut niste roluri impresionante in trecut... Pacat ca nu s-au mai "lipit" alte partituri care sa le aduca iar in lumina reflectoarelor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells