Isolation

(2005)

Experimentul

Poster Isolation Postere Isolation

Sinopsis Isolation

La o ferma irlandeza izolata, cinci oameni intra fara voia lor intr-un experiment ce ia o turnura de cosmar...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Produs de

Film Four
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 21 Aprilie 2013 08:23
Este un film potrivit si pt lista : Masini , Rulote Dezavantaje : doi tineri sunt tentati sa fuga de urmaritori cu o dubita si o rulota veke in padure , si sa inopteze pe o parcare de langa drum neasfaltat , langa o ferma . Se incapataneaza sa nu plece desi sunt hartuiti de vecini , apoi de politist le propune un loc de parcare intrun camping apropiat .
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
... . Noaptea sunt treziti cu lovituri in rulota de ingrijitoru de la ferma vecina si tanarul din rulota iese cu doua rangi sa il atace pe cel care ia trezit . Apoi ajung sa intre in ferma langa care campau si sa fie si ei muscati de vietati ciudate .

. . Doctorii veterinari , cercetatorii medicali , ingrijitorii de… citeşte

5 0
Vegetarian pe 21 aprilie 2013 08:55
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
otonis pe 08 Decembrie 2011 02:05
Se putea mult-mult-mult, mult mai bine. Au fost dese momentele-n care-am vrut sa ma scol sa derulez de plictiseala. Pacat ! Putea fi un film bun.
2 1
Scorpiosv pe 20 aprilie 2013 23:52
Pai platoul de filmare a fost un grajd...asta denota un film cu un buget foarte mic si cu un subiect prost si plictisitor

Spune-ţi părerea despre Isolation

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Isolation
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells