Intergalactic

(2021) - Serial TV

Intergalactic

Poster Intergalactic Poster Intergalactic

Sinopsis Intergalactic

Intergalactic
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.6
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Babieka

Distribuitorul international

Peacock

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gabriangelo.44 pe 18 August 2022 15:10
Recomand. Am urmarit toate episoadele, unul dupa altul. Dupa ce s-a terminat, am ramas cu impresia ca ar mai urma ceva. Ma gandeam chiar sa il mai urmaresc odata.
0 0
petricaciobanu pe 23 Mai 2021 18:29
Cred că respectă
Toate cerințele cinematografiei americane, oameni de culoare, explozii, atacuri armate (ca și pe pământ de altfel, aceeași rețetă "de succes") eventual vreo câțiva adepți LGBT. Nu mai există acea concepție primenită și care te face să gândești, gen Star Trek, Galactica, episoadele de început Zona Crepusculară etc. Am devenit nostalgic?
0 0
woke pe 2 octombrie 2022 01:24
Adevarul e ca exista oameni de alta culoare(daca asa trebuie clasificati oamenii:dupa culoare); mai exista si gay si alte minoritati. Plus ca acum e plin de filme in care majoritatea are roluri principale, adica femeia, ca e ele formeaza majoritatea. Asta e viata! A trebuit mult timp ca sa se ajunga aici. Daca te simti amenintat, fa-o atunci cand cultura in care ai fost crescut sau la care aspiri-cea occidentala, asa-zis ,,europeana'' e pusa in pericol. Dar, inca, suntem in siguranta; femeile nu trebuiesc ,,acoperite;, au dreptul la munca, mostenire, de a divorta, de a-si alege sotul etc De abia atunci cand astea vor fi amenintate, frica ne-ar face sa gandim asa. Mai avem pana acolo.

Spune-ţi părerea despre Intergalactic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells