Imperium

(2016)

Imperium

Poster Imperium Postere Imperium

Sinopsis Imperium

Imperium

Daniel Radcliffe este un agent FBI care se infiltrează într-un grup neo-nazist ce plănuiește să construiască o "bombă murdară" (se bazează nu pe o explozie nucleară în lanț, ci pe împrăștierea de material radioactiv în zonele populate).

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Tracy Letts Tracy Letts Dallas Wolf Toni Collette Toni Collette Angela Zamparo Sam Trammell Sam Trammell Gerry Conway
Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe Nate Foster Nestor Carbonell Nestor Carbonell Tom Hernandez Burn Gorman Burn Gorman Morgan
Pawel Szajda Pawel Szajda Vince Sargent Michael Aaron Milligan Michael Aaron Milligan Skinhead Devin Druid Devin Druid Johnny
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Kostebek

Produs de

Atomic Features

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lionsgate Premiere

Țara

SUA

Site oficial

Imperium

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
serban_ionescu pe 25 August 2016 02:32
Un film cu o realizare mediocra
Desi acest film pare totusi un film de actualitate al zilelor noastre in special in contextul de astazi cand diriguitorii politici principali ai U.E. de azi , recte in special Angela Merkel, dar si Francois Holande au facut ENORMA GRESALA de a primi in cadrul U.E. si culmea, al spatiului Schengen multe sute de mii si chiar milioane de refugiati islamisti arabi si nu numai arabi dar si de FALSI REFUGIATI de acelasi gen al caror scop ascuns evident este acela de a destabiliza linistea in special a U.E. occidentale, chiar de multe ori prin atentate teroriste indreptate impotriva cetatenilor pasnici europeni din toate tarile U.E. occidentale, ceea ce in mod ""firesc"" AMPLIFICA IN MOD SUBSTANTIAL ""sansa"" ca in Europa zilelor noastre sa aiba INTR'ADEVAR LOC O… citeşte
1 6
mirceathekid pe 22 octombrie 2016 09:52
sa ne amintim vremurile de dinaintea celui deal doilea razboi mondial,criza economica,coruptie,saracie,ascensiunea partidelor extremiste....se repeta istoria?
kasmyn pe 25 Iunie 2018 20:05
un fim bunicel despre neo-nazisti!!DANIEL RADCLIFE FACE TOT FILMUL!!
0 0
iulian95 pe 10 Februarie 2017 22:36
Un film politist despre un agent FBI Nate Foster(Daniel Radcliffe) care se infiltreaza intr-un grup de neo-nazisti care plănuiesc să construiască o bomba. In acest film povestea nu surprinde cum m-as fii asteptat insa actorii isi stapanesc destul de bine rolurile il avem pe Daniel Radcliffe el fiind protagonistul filmului pe care mi-a placut sa il vad intr-un film polistist el fiind tipul de agent linistit, tacut, retras, inteligent iar dintr-un moment in altul se afla inflitrat intr-un grup de neo-nazisti aici se schimba incercand un alt personaj putin mai dur, mai sigur pe el, un rol bunicel cu toate ca evolutia personajului in jurul actiuni nu e stralucitoare a fost un personaj prea usor de citit in toate momentele. Restul actorilor si-au facut treaba in rolurile lor incat nu se observa greseli de amatori, la fel mi-a placut putin si de agentul Zamparo un caracter tare, optimista… citeşte
0 1
PiticVerde pe 21 Noiembrie 2016 15:02
bunicel filmul
Interesant,merita vazut.Sunt putin sceptic referitor la faptul ca respectivii agenti nu detineau suficiente fonduri...... cred ca este putina dezinformare la mijloc..... dar merita vazut.
0 1
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 18:14
Filmul a fost peste asteptarile mele pentru ca este destul de captivant chiar daca personal nu l-am agreat niciodata pe Daniel Radcliffe dar de data asta,mi-a placut prestatia lui.Un film interesant inspirat din fapte reale care ne arata infiltrarea unui agent F.BI. intr-un grup de teroristi de nationalitate neo-nazista,ce planuiesc sa construiasca o bomba.Asta e genul de thriller usor dar captivant si chiar daca nu are actiune sunt multe momente subtile care iti ofera o atentie sporita.
0 2
Lockdown89 pe 21 Octombrie 2016 16:43
Un altfel de subacoperire...
Camuflajul perfect:Vrei sa prinzi pe cineva,sa-i intinzi o capcana,nu fii u fii asemenea lui,asa nici nu va stii ce la lovit,despre asta e vorba in film,asta a facut diferenta,asta prevenit o tragedie.Daniel Radclif inca o prestatie de exceptie,rolul de ''cartita'' ia venit manusa.Un film ce te pune pe ganduri,inspirat din realitate!
0 2
Kuhaylan pe 14 Noiembrie 2016 20:10
WD 1
........................................................
0 3
Manusa pe 28 August 2016 22:49
Un film foarte bun, intr-adevar si astazi exista astfel de miscari precem cea din film, miscarea nazista. Filmul este unul inspirat din evenimente reale, iar agentul Nate a incercat sa opreasca un atentat major, urmarea o veti vedea ,,,,,. Un film care merita vazut.
0 3
lolozilla pe 18 Decembrie 2016 14:00
Ideea e buna, intr-o lume macinata destul de mult de nationalism, extremism si conspiratita cronica, povestea unge pe suflet... Totusi desfasurarea e simpluta, realizarea e destul de slaba si ieftina, usor "indie". Regizorul e la primul lung-metraj si se pare ca nu i-a iesit asa bine.
0 4
petrea pe 23 August 2016 02:18
Foarte bun filmu. Asta e lumea in care traim. Multi se vor recunoaste in personaje.
0 7

Spune-ţi părerea despre Imperium

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Imperium
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells