Hwaryeohan hyuga

(2007)

May 18

Poster Hwaryeohan hyuga Poster Hwaryeohan hyuga

Sinopsis Hwaryeohan hyuga

Filmul este bazat pe masacrul de la Gwangju, din 18 Mai. Acesta a avut loc când președintele Chun Doo-Hwan a încercat să elimine orice rebeli folosind forța militară.
Min Woo duce o viață relativ liniștită, cu fratele său mai mic Jin Woo - până în ziua în care soldații actioneaza împotriva cetățenilor. Cetățenii formeaza un scut pentru a-i proteja pe cei dragi, iar Min-Woo se află în mijlocul a toate acestea.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Mist
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

CJ Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

CJ Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
spriamarierose18 pe 25 Mai 2011 21:15
In primul rand e un film curajos, despre o zi neagra din istoria recenta a Coreei de Sud. Urmarind atrocitatile de pe ecran , ma intrebam cat de mult a castigat astazi libertatea de exprimare in Coreea, Incat sa -ti asumi nebunia de a face un film privit din tabara "rebelilor" regimului nu foarte indepartat. Un film impresionant si nicidecum trist cum l-au caracterizat multi din cei ce l-au vazut...Un film cutremurator despre ceea ce poate face o minte bolnava de dictator si slugile lui cele mai periculoase...generalii de armata. Filmul mi-a adus dureroase amintiri despre ce s-a intamplat la Timisoara in 1989. Dementa n-are hotare...iar acum mi-aduc aminte, ca dictatorul nostru a venit cu "idei noi" tocmai din Coreea (cea de nord...dar mai are vre-o importanta care din ele, dupa ce vezi filmul ?)
2 0
maria_maya pe 07 Decembrie 2013 20:09
Buna seara, as dori sa va intreb cum pot viziona acest film. Am auzit ca este destul de iteresant. Si daca nu merge sa il vad aici pe ce site il pot vedea cu subtitrare in limba romana
0 0
o_g pe 05 Septembrie 2017 12:38
Istorie si nu numai
Un film bun, cu de toate, chiar si un pic de umor coreean, Vi-l recomand, macar pentru cultura generala sau fie chiar si pentru un pic de gimnastica de inviorare cerebrala.
Dincolo de curajul de a prezenta un punct de cotitura din istoria contemporana, mi-a amintit de revolutia romana. La fel, soldati manipulati de dictatori si mase care incepeau sa se trezeasca. Diferenta e ca romanii au adormit la loc, iar coreenii, care in viata lor n-au castigat nici un razboi mondial sau altele... ei sunt unde sunt acum.
Filmul este foarte bine realizat, in mare parte, chiar in Gwangju.

0 1

Spune-ţi părerea despre Hwaryeohan hyuga

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells