Păreri How to Train Your Dragon

(2010)

Cum să îți dresezi dragonul

Ordonează după
tma pe 19 Iulie 2010 11:44
Animatia "how to train your dragon" este una dintre cele mai haioase animatii si categoric animatia de baza a anului 2010
Al3xX09 pe 20 Aprilie 2010 22:51
Cinemagia cei mai tari..
Am vazut filmul de animatie How to Train Your Dragon si vreau sa spun ca merita vazut nota 10+Misto rau;);)
Alex4Fun90 pe 17 Aprilie 2010 21:20
Este foarte dragut si merita vazut . Nu este pierdere de timp .
Dahaka pe 13 Aprilie 2010 09:54
Caragios filmu` chiar mishto , foarte bine alese vocile dar de ce oare personajele principale nu vb cu accent de scotian .. oricum in concluze foarte bun filmul chiar si in 2d
Valkyry pe 11 Decembrie 2010 11:03
AI CA MERGE
SUPERB MI-A PLACUT! E UN FILM PLICTISITOR LA INCEPUT DAR PE PARCUS TE INDRAGOSTESTI DE EL
loryn99 pe 01 Decembrie 2010 21:48
loryn
frumos cel mai frumos film deci ii dau nota 10 pt ca a avut un copil care avut curaj
Mimiblonduta pe 23 Noiembrie 2010 20:22
recomandat de vazut!
este foarte foarte dragut :D mi-a placut mult \:D/
darkxyde pe 21 Noiembrie 2010 17:12
Foarte bun filmul. Este unul dintre cele mai bune filme de animatie vazut de mine.
aurelyan pe 20 Noiembrie 2010 11:32
Super...
Super povestea care a stat la baza filmului, super filmul de animatie, un film de vazut cu toata familia.
timeaszabo pe 01 Noiembrie 2010 10:24
Super
E super tare, si mie si baietelului meu i-a placut foarte mult.
dany2294 pe 23 Octombrie 2010 14:11
Animatia anului!
Un film foarte foarte captivant!Cea mai buna animatie a anului...cel putin in viziunea mea...
Un scenariu foarte bine regizat...un final foarte induiosator...ce sa mai 10!

ps: deabea astept partea a 2-a :D

ReMes pe 23 Octombrie 2010 12:35
superb
mi-a placut super mult. Recomand tuturor care vor sa se binedispuna cu o animatie draguta si reusita:D
bogdanbogdan pe 20 Octombrie 2010 20:35
foarte frumos filmul..daca si sotul a stat cuminte si vizionat filmul fara a scoate un sunet.....foarte frumos firul filmului si chiar 3D
bogdan_done_2008 pe 18 Octombrie 2010 17:51
fain
am ramas surprins inpresionant am plans la film nu masteptam sa fie asa frumis felicitari la regizori vil recomand
rrs85 pe 16 Octombrie 2010 18:08
"How to Train Your Dragon" este cu siguranta, cel putin pentru mine, o animatie reusita intru totalitate. Are o dinamica aparte, vioaie, plina de scantei.. unde planul real se completeaza frumos cu cel fantastic. Trebuie sa recunosc ca m-a scaldat pe intreg parcursul sau intr-o calda lumina, intr-un jacuzzi de feerie! Cateodata e bine sa fii si visator si sa-ti pleci gandurile peste nori de smarald, dincolo de tinuturile dragonilor... ;)
pe 7 noiembrie 2010 01:36
Comentariu șters
Ammelie pe 11 Octombrie 2010 16:10
How to Train Your Dragon (2010)
Foarte dragut filmul, amuzant, cu un mesaj simplu si frumos, iar realizarea... e chiar impresionant nivelul la care au fost ridicate animatiile in ziua de azi! 7.5/10
pe 7 noiembrie 2010 01:37
Comentariu șters
oanna20 pe 15 Iulie 2010 22:40
mi-a placut la nebunie m-am uitat de 2 ori la el si l-as vedea si a 3 a oara si as rade la fel.... e foarte amuzant si povestea este superba.. love it :X da.... si accentul lor era super..... :D
marian_007bond pe 04 Iulie 2010 13:56
MAGNIFIC
Este un film care ma lasat fara cuvinte, nu ma asteptam sa fie atat de incredibil, pe o scala de la 1 la10 ia-s da100.
Diutzza13 pe 01 Iulie 2010 11:56
mi-a placut foarte mult filmul :X chiar nu ma asteptam sa fie asa fain.
merita vazut.

Vegas pe 22 Iunie 2010 00:46
Minuuuunaat filmul.Si original.Spun fara retineri ca a fost cam cel mai bun film de anul asta cam la egalitate cu Kickass,si muuuuuuult mai bun ca Avatar.Merita vazut indiferent de varsta spectatorului,are magia pe care o are Shrek 1 care parca te-ncalzesti-n interior.Iti bucura copilul din tine sub alti termeni :)
Iustycvd pe 19 Iunie 2010 23:31
Foarte bun !
Foarte buna aceasta animatie ! Imi plac foarte mult animatiile 3D dar acesta este foarte interesant !
Allissandra pe 04 Iunie 2010 12:01
Foarte fain :*
Filmul desi nu respecta actiunea cartii e foarte dragut. Iar vocea lui Gerard Butler este unica si minunata iar accentul de-a dreptul adorabil. :*
costyn162 pe 01 Iunie 2010 17:25
Obligatoriu de vazut
O animatie reusita. Nu ma asteptam sa imi placa, nu am avut niciodata intentia sa il vad insa la cerintele unui prieten am vazut prima parte. Si am ramas impresionat. Comedie este, sunt cateva secvente care chiar starnesc rasul, drama de asemenea, finalul este superb, te emotioneaza. Este o animatie SF care ascunde o poveste intalnita des in epoca contemporana: forta prieteniei, deosebirile dintre 2 persoane care le pot apropia, etc.
Un film de animatie pe care, personal, il recomand din tot sufletul.

valigeo96 pe 25 Mai 2010 11:11
Bun
Este un film bun...mai ales ca nu am mai vazut un film digital de nu mai stiu cand...cel putin un film digital foarte bun nu am mai vazut de foarte mult timp de la Ice Age 3 si Star Wars Clone Wars...(vis-avis de filme digitale)....
mihai_cretoiu pe 24 Mai 2010 15:52
Superb
Un film cu adevarat bun , incadrat bine inteles in sectorul animat. Un film ce merita sa il vezi alaturi de cei mici dar nu numai. RECOMAND !
ddman pe 23 Mai 2010 19:07
Filmul care mi-a placut cel mai mult anul acesta
Am astepta cu nerabdare filme ca Înfruntarea titanilor, Iron man 2 si Robin Hood dar la vizionare am fost dezamagit (mai putin la IM 2, iar Înfruntarea titanilor pentru mine iese in evidenta prin frumusetea Alexei Davalos, iar R H o catastrofa). Sunt uimit de scenariul lui Robin Hood - s-a vrut ceva neconventional dar a iesit "ceva". Daca nu juca Russel nu il mai priveam dupa o jumatate de ora - pacat,filmele pe care le vazusem cu el mi-au placut: de la superbul Gladiator la simpaticul Un an bun sau Drumul dreptatii.
Cum să îţi dresezi dragonul m-a surprins in mod placut - un film amuzant si educativ.

elpaulet pe 06 Mai 2010 12:47
Un tur de forta
Nu mi-am dat seama cum a trecut timpul uitandu-ma la el. Se poate spune deci ca e un film... consistent. Si amuzant. Si cu imagini frumoase. Si cu un mesaj frumos si optimist. Si cu un 3D foarte bun. Mi-a parut rau ca nu a fost mai lung. Destul de rar sa ma tintuiasca asa in scaun un film, si mai ales unul de animatie. Comparabil cu Avatar din punctul asta de vedere. Foarte bun deci, si astept continuarea.
Iulian_Paul pe 25 Aprilie 2010 21:20
una dintre cele mai bune animatii... poate ceva peste shrek 3...
delakpanlaa pe 10 mai 2010 16:13
oricum shrek 3 a fost o prostie..
metin2love pe 25 Aprilie 2010 09:21
misto
foarte misto filumul mia placut tare mult........nui asa?
yuri pe 22 Aprilie 2010 11:59
How to train your dragon
O frumoasă poveste de prietenie şi devotament între două “persoane” care ar trebui să fie duşmani.
Acţiunea se petrece pe insula Berk, o insulă populată acum numai de vikingi. Aceştia duc lupte neîncetate cu “vecinii” lor, dragonii.
Hiccup este un băiat modest, fricos, cu aspiraţii mari, care, deşi este fiul conducătorului, nu este luat în serios de [...] citeşte

yullyana pe 10 Aprilie 2010 23:55
o animatie reusita, cu o poveste interesanta
trebuie sa iti placa ceva din el indiferent ca esti sau nu un fan al animatiei.

1 1
How To Train Your Dragon – dulce, dragalas, adorabil | Raluk.ro - Review-uri de filme, cafenele, ceainarii si restaurante din Bucuresti
[...] How To Train Your Dragon este un film realizat minunat. In cele mai mici detalii. Ne atrage de la inceput printr-un vizual simpatic. Ne capteaza apoi atent ia prin niste personaje agreabile si o actiune originala. Reuseste apoi sa ne cucereasca prin aparitia celui mai dulce (in opinia mea, desigur) personaj de desene animate din ultimii ani. Toothless. Un dragon desenat deosebit de inovativ si care ne face sa ne dorim sincer sa ne cumparam unul acasa. Sau cel putin sa consumam un Happy Meal pentru a procura a varianta de plastic miniaturala a sa. [...] citeşte
mihnea_badea pe 09 Februarie 2016 17:55
O mare porcarie
Acest film este cea mai mare pierdere de timp . M-am uitat la el cu fiul meu vreo 50 de min. la cinema si dupa aceea am plecat , considerand ca este un "film" , (daca-l pot numi asa) de doi lei si ca-l invata pe fiul meu numa` porcarii .Iata si de ce : In primul rand , detaliile animatiei erau ... praf . In al doilea rand , vociile din film erau pitigaiate si scalambaite (eu am urat din totdeauna aceste voci din desene animate ), parca facute in sictir de niste amatori beristi care petrecusera din plin noaptea trecuta . Tin sa spun ca dupa ce a vazut acest film si altele , fiul meu a cam inceput sa vorbeasca pitigaiat si scalambait (iata de ce spuneam ca-l invata pe fiul meu numai porcarii) . In al treilea rand , personajele erau urate in ultimul hal , ca si la adulti dau cosmaruri (sotia mea a avut o noapte horror , ea fiind curajoasa de fel) , de bietii copii ce sa mai zic ?!?… citeşte
1 0
cotzofica pe 31 Mai 2015 11:08
Parcă am urmărit Eragon şi Avatar în acelaşi timp, dar într-o animaţie interesantă. Au fost inspiraţi că nu le-au atribuit şi voce dragonilor. Mimica lor spune tot.
Recomand. Nu numai copiilor.

1 0
DeeaD pe 20 Aprilie 2010 00:14
genial
mi-a placut la nebunie si are faze super comice!!l-as revedea cu placere si a 2-a oara :D
Symonee pe 18 Aprilie 2010 11:16
Superb.....
Este un film de nota 20 plus. Lam vazut la cinema city ...e superb. E un film pt toate categoriil e de varsta...Nu am cuvinte .... Bravo regizorului si celorlalti...:*
butterflygiulia pe 13 Aprilie 2010 10:44
Sfatul meu? Mergi la film si nu vei regreta banii cheltuiti!
miss_amelie pe 09 Aprilie 2010 01:10
filmul e foarte dragut. merita sa il vezi chiar daca nu mai esti copil.
badboycalin pe 03 Septembrie 2011 22:10
super
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER FILMUL! Mi-a placut la nebunie.
Mihai2508 pe 28 Octombrie 2010 17:35
Chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun!!!
Un film absolut MINUNAT, mi-a placut la nebunie, un desene animat pe care il recomand tuturor. Acest film este foarte reusit din multe puncte de vedere, are o poveste buna plina de momente de actiune si amuzante, cel mai mult mi-a placut felul in care a fost realizat dragonul (era super simpatic). Parerea mea este ca nu trebuie ratat.
bornStubborn pe 15 Octombrie 2010 19:33
E frumos de vazut, prefer oricand animatiile oricarui film chiar daca am o varsta ;). Prea mult stres in Romania de astazi si prea mare nesiguranta pe traiul de maine ca sa mai inghit tampeniile de filme cu masacre, sex, si foarte multa prostie. V-am pupat
Bug94 pe 01 Septembrie 2010 16:25
Chiar daca nu sunt fan de filme animate pot sa spus ca acesta e reusit
alina_yahiko pe 28 Iulie 2010 23:14
Regret sincer ca nu l-am vazut in cinematograf..:( Pt ca era animatie, am crezut ca nu e cine stie ce si nu m-am sinchisit. In schimb, l-am vazut zilele trecute pe calculator si mi s-a parut foarte bun: o idee buna si bine facut. Au stiut sa mentina suspansul in punctele cheie si sa transmita sentimentele si ideea de a nu incerca sa fii altceva!!! Foarte bun
IchigoWolf pe 24 Iulie 2010 02:15
Ei bine,animatia aceasta...Extraordinara dupa mine :).Chiar foarte frumos conceput.Ai de toate:Umor,Aventura,Actiune,nitel suspans,si...DRAGONI :D.RECOMAND!
BaetuAndrei pe 17 Iulie 2010 16:15
un omulet care nu pare sa aiba sorti de izbanda reuseste sa schimbe viata tuturor.
alexcretu75 pe 03 Iulie 2010 13:00
How to Train Your Dragon
Asa animatii apar o data la o suta de ani. Dupa parerea mea, eu am vazut cel mai bun film de animatie facuta vreodata.
ramonikramo pe 30 Iunie 2010 14:46
Super!!!! Sa va uitati! Vreau si eu un dragoooooon :X:X:X:X
marian_007bond pe 16 iulie 2010 14:54
de acord cu tine
mady1985 pe 26 Mai 2010 21:38
Mi-a placut enorm de mult!!!l e o poveste foarte comica si se merita sal vezi.filmu e o capodopera.daca ai vreo stare proasta uitate la film si-ti revi imediat la o stare placuta. chiar te face sa te simti bine.:)
StefaniaC pe 28 ianuarie 2011 14:06
de acord:X si eu am fost foarte incantata de film
SonyaRaccoon pe 23 Mai 2010 20:06
E CEL MAI TARE FILM DIN LUNA MARTIE
Amuzant,induiosator,spectaculos si original.Un film pentru toate varstele.
pris pe 30 Aprilie 2010 19:11
un film de animatie foarte dragut....mie chiar mi-a placut mult de tot
Go 1 2 3 4 5

jinglebells