Păreri How to Train Your Dragon

(2010)

Cum să îți dresezi dragonul

Ordonează după
Costy_Craiova_fan pe 03 Octombrie 2010 22:27
spectaculos
m-a impresionat....printre cele mai bune filme ale anului!
cetateanu pe 16 August 2010 17:09
ppfaa! Foarte frumos filmul! Mi'a placut -parca e un basm -modern.
Si vocea lui Jay Baruchel s'a potrivit perfect cu personajul -Hiccup .

leeas pe 10 Iulie 2010 14:10
mi-a placut! o poveste interesanta,frumos realizata:)
ankadiana pe 23 Mai 2010 13:43
dragut
un film simpatic D:D:D:D: mi-a placut :):):)):) idee frumoasa desi mai mult pt copii:)
klaudya_e pe 21 Mai 2010 18:59
o poveste foarte frumoasa pentru copii.... nu cred ca se vor speria (dupa cum comenta un utilizator)...e si foarte amuzanta si are si lectii educative;)
Florinalamicu pe 21 Mai 2010 17:40
genial
super .. l`am vazut 3D la cinema si este super genial filmul astept varianta HD sa il iau sa il vad iar.
Sihaya pe 19 Mai 2010 20:55
E o poveste frumoasa, spusa pentru copiii din ziua de azi. Personajele par reale ( multitudinea de detalii implica o munca enorma), dar ideea nu e tocmai noua: Toothless este un Colt Alb al vremurilor noastre. Si normal ca sentimentele pure si reale inving totul (pity ca se intampla asa doar in animatii). Fiului meu i.a placut destul de mult. Bineinteles, el are doar 5 ani si o slabiciune pentru animale fantastice. Mie mi.a ramas in amintire dragonul - erou, pe care l.am asemanat imediat cu un imens dulau. Sincer, l.as fi luat si eu acasa...
Keira86 pe 18 Mai 2010 00:00
SUPERB
Un film ce merita vazut si revazut! Am reusit sa vizionez doar varianta "cam" dar, chiar si asa m-a impresionat!
Un film de statura lui IceAge

eduard_andrei pe 17 Mai 2010 17:35
pai, e ok
merita vazut. nu la fel de amuzant ca shrek sau ratatouille, de exemplu, dar in general un bun prilej de usoara relaxare intr-o dupa-amiaza in cursul unei sapt. de lucru.
LaviniaDaniela pe 16 Mai 2010 14:31
Am vazut filmul si mi-a placut foarte mult, Night Fury este cel mai "dragut dragon" :)
NoxLamia pe 15 Mai 2010 19:14
Mi-a placut foarte mult si Toothless e foarte dragut
adi_ramses pe 13 Mai 2010 00:19
Superb
E superb filmul, mi-a placut maxim. in opinia mea e unul din cele mai reusite filme facute de Disney
PrincessMARIA pe 12 Mai 2010 14:01
SUPER!!!
NOTA 10!!!
Mi-a placut la nebunie.
L-as revedea oricand...Asa treb sa ramai cu gandul dupa un film bun.

delakpanlaa pe 10 Mai 2010 16:11
un film bun
cand am auzit ca filmul e facut de creatorii la shrek si madagacar mi-a parut bine ca o sa-l vad.l-am vazut 3d si chiar mi-a placut.l-am vazut dublat in romana la mol plaza .e frumoasa si povestea si cum e realizat. intradevar isi pierde farmecul daca e in limba romana.nu pot sa comentez prea mult pt.ca a trebuit sa ma duc la toaleta din cauza floricerelor si colei,care m-au deranjat cumplit ca pierdeam din film, dar am vazut mare parte din el.merita vazut
NicoB pe 10 Mai 2010 14:54
Mi-a placut foarte mult!!! L-am vazut impreuna cu fiica mea, iar ea a fost foarte incantata de poveste...
raposatu pe 09 Mai 2010 20:17
O animatie foarte reusita.Chiar merita vazut.
Din pacate nu l-am vazut 3D la cinema,l-am vazut la PC.

silv_xd_tweety pe 09 Mai 2010 18:56
Film de vazut in familie, pentru toate varstele, cu siguranta unul dintre desenele mele preferate . Absolut superba animatie .
"Suntem vikingi si asta ne ocupa tot timpul !" =))

bogdi_07_yo pe 05 Mai 2010 11:19
Foarte faina animatia . Si povestea mi se pare buna
Makaveli13 pe 19 Aprilie 2010 23:47
....
voi chiar ma faceti sa merg sa il vad!
sper sa fie reusit daca e votat asa bn

victor_neo75 pe 20 aprilie 2010 15:51
Merita vazut si in 3D !!! E tare faptul ca nu este numai pt. copii neaparat. E pt. oricine !!! Vezi notele si comment-urile pe IMDb sau pe rottentomatoes ! Pot sa zic ca este cam cel mai bun desen animat pe 2010, chit ca mai sunt vreo 3, 4 desene animate de aparut pe anul asta.
DianaMS pe 12 Aprilie 2010 20:19
Of, ce-i cu mania de a DUBLA orice inseamna animatie? Inafara faptului ca noua generatie creste cu telenovele romanesti, acum nu mai are voie nici sa invete engleza?

Ma rog, sper ca data viitoare sa nu mai trebuiasca sa renunt la vizionare din pricina unor astfel de aiureli...

cavallioty pe 14 aprilie 2010 01:17
daca esti din bucuresti iti recomand sa cauti si varianta subtitrata,daca nu, imi pare rau
DianaMS pe 12 decembrie 2010 19:03
Si eu am fost copil mic care nu a stiut engleza dar am INVATAT-O de la televizor, exact asa, cu SUBTITRARI, nu cu un individ dubland vocea ...se duce tot farmecul, crede-ma!
bogdan0125 pe 11 Aprilie 2010 21:56
Foarte bun
Frumos filmul, mi-a placu, insa dragonul mi s-a parut lipsit de imaginatie. Puteau sa-l faca si ei mai "real".Daca iii arati unei persoane imaginea cu dragonul, acea persoana nici nu-si da seama ca e dragon, daca nu a auzit de film.
Radu1711 pe 10 Aprilie 2010 00:30
radu1711
foarte tare filmul, mi-as dori din suflet sa mai apara o parte cel putin
monica-andreea pe 29 aprilie 2010 21:38
Cred ca o sa apara. Filmul este scris dintr-o serie de carti (vreo 8). Urmatorul ar fi "How to be a pirate" -This book, the sequel to How to Train Your Dragon, is about how Hiccup and Fishlegs find a coffin out at sea.
diabolyk_black pe 09 Aprilie 2010 20:37
nota 8
foarte tare frate !!! imi pare rau ca nu am fost la 3D dar si asa se merita !!
edcoda pe 05 Aprilie 2010 15:52
dublare in lb romana?
am o mica intrebare pentru cei care au vazut filmu.vreau sa imi duc copilul la film dar e prea mic sa citeasca. are dublare in lb romana? ms
delakpanlaa pe 10 mai 2010 16:17
da eu l-am vazut dublat
kanibalo pe 04 Aprilie 2010 10:45
E deja pe primul loc in Box Office,deci se pare ca prinde la public,sper sa-l vad cat mai curand.
andreidraica pe 31 Martie 2010 15:31
nerabdarea
Eu as vrea sa merg la filmul acesta sambata cu un coleg.Am vazut trailer-ul si mia placut mult.Sunt convins ca filmul o sa fie super mega bestial!E misto sa vezi un film, dar asta va fi un film grozav!Oameni care l-au creat sigur au fost foarte creativi!
rox_c pe 30 Martie 2010 11:58
superb filmul, de mult nu am mai vazut un desen animat atat de placut.
mai ales ca a fost 3D.

.pauker. pe 27 Martie 2010 00:37
merita vazut
si totusi cred ca mai puteau sa faca putin mai reale personajele si dragonul nush prea arata a desene de demult uitate

Miercurea la film – Jurnalul Evei
[...] Claudiu suntem niste romani constiinciosi, am vazut aseara cel mai frumos film posibil! Am mers la How to Train Your Dragon. Ma gandeam ca o sa fie bine realizat si o sa aiba subiect, dar mi-a depasit asteptarile. M-a [...] citeşte
victor_neo75 pe 25 Martie 2010 11:31
Primul film de animatie cu adevarat reusit din 2010 !!!
"How to Train Your Dragon" este o adevarata surpriza animata, prin povestea excelenta plina de aventuri si comedie, despre relatia care se realizeaza intre un tanar viking si un dragon aparent dur, care se dovedeste a fi cel mai simpatic companion al sau.

Se vede prin apucaturile sale, ca Toothless seamana cu Stitch, fiind realizat de cei care ne-au oferit si filmul de animatie "Lilo & Stitch" din 2002.

"How to Train Your Dragon" e si pt. copii, dar si pt. oameni mari, si il recomand cu mare caldura (in special in 3D) oricui doreste sa se amuze de aventurile pustiului Hiccup (Sughit) si ale dragonului Toothless (Stirbul) intr-o lume plina de fantezie a vikingilor !!

darky88 pe 24 Martie 2010 19:51
super tareeeeeeee \:D/
a fost foarte tare filmul :D merita sa-l vedeti :D are de toate: suspans, comedie, actiune...tot ce vrei :D foarte tare :X nota 100!
Morphy pe 19 Martie 2010 09:52
Weekend-ul acesta ma duc la cinematograf sa vad animatia. Ma indoiesc ca voi rade mai mult decat la Ice Age 3 insa cred ca filmul merita vazut.
1 14
Morphy pe 8 aprilie 2010 10:23
Stiu, nu voi mai comenta aiurea inainte sa vad filmul asa ca nu mai aruncati cu voturi negative. Am vazut ieri animatia asa ca azi imi dau cu parerea. :) De la inceput trebuie sa spun ca m-am dus cu oarecare retinere la Cum sa iti dresezi dragonul deoarece trailer-ul nu m-a impresionat. Oricum in momentul in care s-a terminat filmul aveam cu totul alta impresie. Studiourile DreamWorks au reusit sa creeze o animatie deosebita, ce imbina momentele amuzante cu cele dramatice. Copii din sala erau fericiti si nu ingroziti asa cum afirma unii pe cinemagia. Puteti sa mergeti cu prichindeii la Cum sa iti dresezi dragonul pentru ca au ce invata.
luizallexa pe 14 Iulie 2010 17:54
nu mi-a placut filmul...nu am avut rabdare sa vad nici sfarsitul...
butrko pe 26 Aprilie 2010 14:53
Nu prea merita atatia bani pe bilet si popcorn, nu e cel mai rau film pe care l-am vazut dar nici printre cele mai bune.cel mai bun cuvant pt a-l descrie ar fi Mediocru. Plus ca nu prea am inteles de ce e 3d, nu am simtit in niciun moment ca ar fi un film 3d.
razsax pe 06 Aprilie 2010 08:37
Nedumerire
Greu se intelege ce e animalul ala pana la urma!
Felina zburatoare cu apucaturi de caine? Cyborg paleolitic sau motocicleta?
Oricum merge la copii !
Si se pare ca prinde si treaba cu protezele.

cavallioty pe 8 aprilie 2010 01:03
mai bine era un dragon ca in Shrek ca sa fie pe intelesul tau nu? si unde mai era originalitatea? faza cu cainele a fost una singur si a fost de efect si amuzanta
alphaville pe 19 Martie 2010 09:58
animeishan
cred ca va fi un film reusit, indiferent daca este pentru copii sau nu. In ultima vreme, noi adultii am cam uitat ce inseamna sa fim copii...
1 3
LavyXX pe 25 Decembrie 2013 14:14
wow
Prea genial.Nu sunt eu cu animatiile dar How to drain your dragon a fost prea genial.Asa actiune si personaje..Te facea sa razi,te facea sa plangi si actiuni ce te tin in suspans.Cu siguranta merita vazut
k-rissa pe 08 Noiembrie 2012 09:08
Animatia mea preferata!....................................................
danvictrie pe 10 Septembrie 2012 02:04
bestial
adica io am vazut filmu asta abea in 2012 si am ras de el 2 ani (2010-2012) din cauza titlului :|:|:|:| doamne deci filmu asta e mortal super smecher dc dracu nu mam uitat la el mai devreme :X:X:X:X:X cine mai stie filme de genu pm me plz
CazaGio pe 11 August 2012 15:25
Vi-l recomand
O animatie foarte foarte buna. Mi-a placut de Toothless enorm, cred ca e cel mai simpatic dragon =)))
MrsUnderhill pe 20 Iulie 2012 14:46
Nu ma asteptam ca la varsta mea inca sa ma mai incante asa de mult o animatie dar acest film a reusit. E superb din puncte de vedere grafic si pe copii o sa-i fascineze vikingii precum mie imi plac mult popoarele nordice. Imi place mult aspectul lui Toothless. Mi se pare ca are mai mult un apect de felina decat de soparla. Una peste alta un film foarte bun pentru familie.
Aleek pe 30 Iunie 2012 14:20
How to Train Your Dragon
Pot sa spun ca este preintre cele mai bune filme vazute de mine...
Totul este grozav la acest desen minunat...dragoni...personajele...este un film bine gandit.....Mie unul toate mi-au placut la acest film....:D

Razel pe 05 Ianuarie 2012 10:35
foarte, foarte, tareee!!
Filmul mi-a placut la nebunieee!La acest film nu va recomand sa va uitati,va oblig!!:)) (glumesc:D)Dar, sa stiti ca merita din toate punctele de vedere.
alexsovaiala pe 30 Mai 2011 11:27
Un film cu o poveste penibila dar efecte 3d reusite 5
Patri_99 pe 28 Ianuarie 2011 23:16
capodopera!
Consider acest film una dintre capodoperele Dreamworks!
vesme pe 10 Ianuarie 2011 00:40
:D
una dintre cele mai bune animatii din 2010..... .
Octaz pe 03 Octombrie 2010 18:26
A fost fantastic,a avut secvente care mi'au provocat frisoane si aproape lacrimi.O sonorizare deosebita care a contribuit mult la efectele speciale si aparitia peisajelor.Daca imi dadeau lacrimile cred ca i'as fi acordat si nota 10 ceea ce lucru enorm din partea mea.Marturisesc ca de foarte mult timp nu a mai trecut timpul atat de repede la un film , ceea ce e inseamna ca acest film nu te va plictisi cu siguranta.Recomand pentru absolut toata lumea , a fost foarte extraordinar.Bravo
ovi_23 pe 24 Septembrie 2010 14:51
Este super tare, chiar merita vazut. Este captivant si te trimite intr-o lume a dragonilor si iti arata practic cum sunt oamenii cu niste creaturi neobisnuite.
andreea47 pe 21 Septembrie 2010 22:09
interesant merita vazut ... chiar daca e animatie e foarte bun
Crona pe 07 August 2010 14:31
Extraordinar si foarte amuzant!A fost frumos sa fiu pentru putin timp intr-o lume a dragonilor!!!!
Go 1 2 3 4 5

jinglebells