His Regeneration

(1915)

Transformarea

Poster His Regeneration Poster His Regeneration

Sinopsis His Regeneration

Un criminal periculos se ceartă cu o fată pe holul unei case de spectacole. Cearta se transformă într-o bătaie și criminalul este împușcat. Când toată lumea se uita în altă parte, o tânără îi sare în ajutor criminalului, care se dovedește a nu fi rănit prea grav. Bărbatul o ține minte pe femeia care l-a ajutat și, peste mult timp, în timpul unei infracțiuni, are parte de o surpriză care îi va schimba viața.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 13 Ianuarie 2017 10:49
Transformarea sufletească a păcătosului
Un infractor periculos se încaieră cu un alt bărbat într-un bar și este împușcat. Este ajutat de o femeie și se dovedește că are o rană minoră. Ulterior, el participă la un jaf nocturn și vrea să renunțe după ce-și dă seama că se afla în casa femeii care-l ajutase, dar partenerul său nu e de acord și moare în încăierarea care are loc. Femeia se trezește și-l ajută a doua oară, iar criminalul decide să-și schimbe viața și să devină un om bun pentru tot restul vieții.

Film demonstrativ cu implicații morale puternice, ”His Regeneration” suferă din cauza lipsei de experiență dramatică a realizatorilor. Povestea este prea simplă pentru a fi credibilă, iar oscilarea între comicul de tip slapstick și dramă pare nesigură. Cu toate acestea, ideea principală a filmului (transformarea sufletească a tâlharului) impresionează,… citeşte

3 0

Spune-ţi părerea despre His Regeneration

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells