Păreri Harry Potter and the Chamber of Secrets

(2002)

Harry Potter și camera secretelor

Ordonează după
adriana pe 24 Iulie 2006 12:32
Am citit toate cartzile HP si am vazut toate filmele. Imi plac enorm toate pacat ca autoarea s-a decis sa termine minuntele si magicele aventuri ale lui Harry Potter in al 7-lea volum. Lumea magica a lui HP sugerata de J.K.Rowlings este o minune pt totzi copiii si si parintzii lor este o placere sa citesti si sa intrii
intr-un "UNIVERS PARALEL" in care potzi spune o vraja si usa tzi se deschide sau nu mai trebuie sa speli tu hainele si multe altele.Aceste cartzi pot fi citite nu numai de copiii si parintzi dar si de bunici. ESTE O DISTRACTZIE PT TOATA FAMILIA. Aceasta lume magica penru noi cei mai mari fani ai lui HP va exista in noi!! Lumea magica a lui Harry Potter:*

Gabik pe 24 Iunie 2006 20:32
Seria Harry Potter sunt cele mai atri romane pentru copii...printre care si eu...am citit toate cele 6 carti,si am vazut 4 filme...(atatea au aparut pana acum...0..si as vrea sa fac rost de jocuri...pentru k am jucat doar unul (camera secretelor)...dar nu stiu cum...ma rog...parerea mea despre HP este k sunt carti pline de magie si farmec...si merita din plin sa le citesti...;)
Ioany pe 19 Mai 2006 12:55
Harry e supertare< dar puneti si voi mai multe poze!!!!!!!!!!Apropo...calificativul nu e pentru pagina, ci pentru HARRY POTTER!!!!!!!nu uitati: MAI MULTE POZEEE!!!!!!!!!!!!!!
ioany

cristina gologan pe 11 Aprilie 2006 20:54
parerea mea este buna despre film. as vrea daca se poate sa faceti in asa fel incat sa nu mai plece din film daniel radfficile
mu_zz_i pe 03 Martie 2006 16:23
Ii dau 5 stele pt ca asa le-am dat la toate partile din HP pt imaginatie si imagine si actori si tot.Este al doilea din serie de pana acum,dupa HP si Pocalul de Foc.Merita vazut.
Elsa Roseti pe 23 Februarie 2006 14:07
"harry potter si printul semipur" e super.Ctit-il si covingetiva !!!!
dumitrescu larisa pe 06 Februarie 2006 21:02
da chiar mi-a plcut filmu asta dar nu a fost mai fain ca turniru vrajitorilor da eu am vazut toate ep harry potter si sant cele mai tari
ghiura lavinia maria pe 03 Februarie 2006 21:15
eu am vazut toate partile din harry potter simiau placut toate astazi ma uit la harry potter si pocalul de foc
PISLEAG DANIEL pe 06 Ianuarie 2006 11:46
Harry Potter si camera secretelor este ocarte grozava. mie imi place foarte mult . dar ultima carte este foarte trista.

ma numesc Pisleag Daniel
si am 10 ani

Andreea Gurita pe 11 Decembrie 2005 17:53
Imi place mult HARRY POTER
vasile raluca pe 09 Decembrie 2005 21:22
hary potter este cel mai tare il iubesc si pe el dar si toate cartile lui si filmele sunt super tari deci pot sa spun ca sunt fana inraita a lui harry potter
TUDORACHE ALEXANDRU pe 02 Decembrie 2005 21:16
Parerea mea despre HARRY POTTER ESTE CA POATE REUSI IN URMATOARELE AVENTURI. El s-a luptat cu acel sarpe urias,cu CAP-DE-MORT si probabil cu alte peripetii dar necitind volumele aparute nu stiu ce intamplari il asteapta pe cel mai mare vrajitor al timpului HARRY POTTER. Acest film este frumos si trebuie adorat de toata lumea.
tasca adi pe 01 Decembrie 2005 16:04
vreau sa zic ca harry potter e cel mai bun.filmul 1 a fost frumos.filmul2 a fost mult mai frumos.filmul 3 a fost super.inca nu am vazut filmul 4,dar pun pariu ca e bestial
POPESCU MARIA pe 21 Noiembrie 2005 21:28
harry potter este personajul meu favorit aducindumi aminte de el imi imaginez o lume plina de magie in care as vrea sa fac si eu parte............multa fantezie.Daniel Radcliffe a declarat ca nu-si doreste sa creasca,caci maturizarea sa fizica il va incurca sa-l joace pe Harry Potter pina in ultimul episod
Savu Lucia Calina pe 03 Aprilie 2005 16:02
Eu zic ca este un film foarte bun.Taaaaaaaaare!!!rau de tooooooooooooot!
stan daniela pe 09 Martie 2005 20:45
nu e adevarat ce au spus unii despre harry potter(d film).e super belea filmul
si apreciez mult personajele

CHRISTina pe 07 Septembrie 2004 22:39
Si eu am fost o fana foarte infocata a tot ceea ce insemna Harry Potter. dar acum m-am saturat si nici ca mai am chef sa ma mai uit la vreun film cu HP sau sa citesc vreo carte. Insa am vazut filmele, care recunosc ca sunt reusite, cu efcte speciale si tot ce-i trebuie unui film sa aiba succes.

Fiecare cu parerea lui.

Denis pe 30 August 2004 16:29
Bai Costy filmul 3 a fost mai misto decat asta.4 decat 3.5 decat 4 si asa mai departe.
Costy pe 28 August 2004 09:58
Este un film beton.Asa o sa fie 4,5,6,7 Sigur
marina ROSANU pe 11 Iulie 2004 12:27
Sunt cea mai fericita ca am reusit sa-mi iau imagini cu Harry Potter de pe internet si sa citesc toate cartile cu el.
La inceput am zis ca toti oamenii carora le place Harry Potter sunt "nebuni" dar curand am devenit si eu una dintre ei.
In primul rand imiplace de Hary Poter si de Harmoni iar apoide Ron.

Denis pe 25 Mai 2004 18:07
Am citit toate cele cinci carti dar am vazut doar doua filme si mam jucat doaua jocuri pe calculator.Mia placut cum a jucat Kenneth Branagh,Daniel Radcliffe,Rupert Grint si Emma Watson.In curand peste trei saptamani va aparea super filmul Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.Despre acest film insa pot sa spun ca au fost multe vrajitorii si alte chestii interesante mai bine zis efecte speciale facute de regizorul Chris Columbus.Mia mai placut atunci cand masina aceea zburatoare ia dat jos din ea pentru ca praf.Ii dau cinci stele mai putin nui dau pentru ca nare de ce sai dau ii dau adica maximul e super
P.Denis pe 23 Aprilie 2004 17:25
Este un film indragit de oameni de toate varstele
lam vazut si este interesant
as vrea sal mai vad

Dora Calian pe 06 Februarie 2004 21:55
Harry Pooter este preferatul copiilor care citind cartile sale ne face sa ne simtim ca la scoala Hogwarts.

Am infiintat un fan club Harry Potter aici in Iernut,iar daca vreti sa va inscrieti trimiteti-mi un mesaj la: [email protected]

Bernard pe 10 Ianuarie 2004 22:37
Este o poveste minunata!ca si actorii. bineinteles
Negoitescu Alina Alexan pe 07 Ianuarie 2004 08:26
Toate cartile Harry Potter sunt super! Cand te apuci de citit nu mai poti sa te opresti. Scriitoarea J. K. Rowling este foarte talentata; te mentine mereu in suspans...
va pup, ALLYNUTZA

Maria Mihalcea pe 22 Decembrie 2003 17:23
HARRY POTTER and THE CHAMBER of SECRETS
Este un vis devenit realitate,este ub miraj care te atrage in lumea magica a vrajitoriilor,e pur si simplu o nebunie!O nebunie dulce , dulce precum privirea malefica si rautacioasa a iubitului idol al meu:Draco Reacredinta.Sa lasam deoparte lumea visurilor si sa trecem la realitate.
Personajele par reale,felul in care se povesteste actiunea te face sa-ti inchipui tot felul de lucruri,si te atrage ca un magnet spre a ciei mai mult , si mai mult si mai mult.E..ca un DROG!

TLD pe 02 Septembrie 2003 11:40
Intrebarea mea: cate mai apar?!!!
Matrix pe 02 Septembrie 2003 10:51
Un film usor, sa nu oboseasca bietii copilasi. Deja devine foarte plictisitor cand vezi ca nu se schimba nimic fata de prima parte, care la randul ei a fost foarte plictisitoare. Dar pe copii cred ca-i incanta si asta e important, doar le e dedicat.
Pun la cutiuta, de acum, o steluta pentru partea a treia.

alexandra pe 01 Septembrie 2003 18:30
oh well...
filmu'i super dar k...pur si simplu nu prea imi place actiunea din cartea 2...prea multe momente penibile pt toata lumea...actorii au jucat cool oricum...

LeonardPiron pe 22 August 2003 20:54
Dupa PAGINI AURII...
dolganimalvina pe 22 August 2003 17:20
cred ca este cea mai buna carte
adolf pe 08 August 2003 16:22
nashpa
krysta pe 23 Iulie 2003 17:28
pai...yo am vazut doar cateva secvente(vreo 10) dar filmul e super!!!
ce sa zik...NESIMTZITZII de albaiulieni nici sa nu auda sa difuzeze HP la cinema k zik k ii film de tanci.yo-s de alta parere...CU TOTUL ALTA!
So,see ya soon
Krysta.

Gavriil pe 18 Iulie 2003 23:21
Filmu' asta nu merita mai mult de trei stele. Ma asteptam la ceva mai bun. Actorii au jucat destul de bine, dar nu suficient.
Krysta pe 18 Iulie 2003 14:33
Hy ppl!
Am si yo o intrebare:se vor mai difuza vreodata filmele cu harry potter in cinematografele din judetul alba?
pana acum,nu am vazut sa se fi difuzat filmele in jurul albei...
ok,mai vb...
byebye!

d.p. pe 15 Iunie 2003 17:39
E SUPER NASHPA!!!!!!!Nu-mi place deloc!Am vazut filmele,dar cartile nu am de gand sa le citesc deoarece Harry Potter e o PORCARIE!!!(Pentru copii tembeli)Ati ramas cumva la varsta de 5 ani?
Efecte speciale?Pun pariu ca producatorii nici macar nu stiu ce inseamna asta!Cica ala-i basilisc!!E capul Godzilei si corpul unui sarpe!HA!HA!HA!Rusine sa va fie!!!
Ai dreptate Marius Georgescu,Tolkien e grozav!!!
Stapanul Inelelor e absolut superb!!!O ADEVARATA CAPODOPERA!!!!!!(nu un GUNOI ca Harry Potter)

Pojar Diana(Emma) pe 31 Martie 2003 18:51
Imi place foarte mult Harry Potter. Este cea mai reusita productie din lume. As face orice ca sa-l vad pe Dan.
Harry Potter is the best of the best!!!

Mihai Ionescu pe 05 Februarie 2003 00:00
Un film peste nivelul primului, care se inscrie perfect in seria fanteziilor pentru spectatorii de toate varstele, cu o muzica feerica, si unele personaje satirizate cum nu se poate mai bine. Chiar daca nu sunteti fani, nu trebuie pierdut.
Natalia pe 01 Februarie 2003 00:00
Pot sa spun ca sunt indragostita de Dan(Harry).De cand l-am vazut m-au fermecat ochii lui.I-am trimis emailuri dar degeaba.Daca ma puteti ajuta va rog sa trimiteti un mail la [email protected].
singura si disponibila pe 28 Ianuarie 2003 00:00
FARA FANTEZIE NU EXISTA VIATA ,AVENTURA,SENTIMENTE,DRAGOSTE...
FARA POVESTI CA HARRY POTTER NU EXISTA FANTEZIE!
FANTEZIA NU CUNOASTE LIMITE SI VARSTA!!!!

hermione^ pe 22 Ianuarie 2003 00:00
Incredibil, dar n-am vazut inca filmul...dar cartile, a 2-a in special sunt cele mai super din lume! Harry Potter rules!
hermione granger pe 11 Ianuarie 2003 00:00
la inceput inainte sa citesc cartile mi sau o prostie,dar dupa ce le-am citit mi-au placut f.mult. acum sunt o maniaca. cine e fan harry potter sa-mi scrie la [email protected].
Bogdan Honciuc pe 09 Ianuarie 2003 00:00
Pentru unul care nu a citit cartea (da, mai sint si din astia), mi-a placut, chiar mai mult decit primul film. De data asta nu m-am plictisit deloc. Nu prea mi-a placut sarpele ala (in Jurassic Park, facut acum citiva ani buni, efectele speciale erau mai reusite), in rest totul - ca sa intru in jocul celor de mai jos - SUPER OK.
Manea Bianca pe 04 Ianuarie 2003 00:00
La inceput nu intelegeam de ce toti copii si chiar si adultii erau innebuniti dupa Harry Potter. Toata lumea vorbea despre el. Intr-una din zile m-am gandit sa citesc si eu cartea Harry Potter. M-a atras cartea si de atunci amdevenit cel mai mare fan al lui. Am citit toate cartile despre el si am vazut cele doua filme.
sibel pe 01 Ianuarie 2003 00:00
Inainte nu m-a atras deloc harry potter, pana nu am citi cartea si nu am vazut filmul. Acum insa nu mai scap de aceasta manie "harry potter", sunt absolut inebunita! Oricum de preferabil ar fi mai intai sa se citeasca cartile!
Pur si simplu m-am indragostit de personaje!Cine este fan "harry potter" ar putea sa-mi scrie pe: [email protected]! ok? ;)

Manuela pe 28 Decembrie 2002 00:00
Am vazut filmul shi mi-a placut super mult! actorii au jucat mult mai bine ca in primul iar efectele speciale au fost mega! mai multe poze cu Harry Potter(mai ales cu Daniel) pe site ar fi excelent! THIS FILM ROCKS THE CINEMA!
gospodin sandra pe 25 Decembrie 2002 00:00
am fost la harry potter si camera secretelor si este cel mai reusit film care exista.de abea astept sa apara pe dvd.si va rog pune-ti mai multe cu harry potter si camera secretelor.
Ghita Ioana pe 23 Decembrie 2002 00:00
Daca ar exista in Romania macar un regizor care sa faca un asemenea film, am ajunge in NATO si UE "in no time". Distributia, actiunea, efectele speciale, ce sa mai,TOTUL este la cote maxime in acest film de exceptie, nu?Voi ce ziceti?
Mirela Iancu pe 23 Decembrie 2002 00:00
Chiar daca filmul pare a fi adresat persoanelor de varsta mica si medie,eu cred ca reuseste perfect sa castige teren si in randul adultilor.Harry Potter nu este un film pentru cei neavizati,este de asemenea un film pentru adulti si cred ca reusind acest lucru merita cele mai multe nominalizari.Cartea este exceptional scrisa,iar filmul o intregeste intocmai.
Nu pot sa afirm ca primul film a fost mai bun sau mai prost decat primul,pentru ca personajele sunt aceleasi,calitatea efectelor este aceeasi,totul in afara de actiune.Daca cineva afirma ca al doilea film este "mai prost decat primul"implicit afirma ca a doua carte este mai proasta decat prima.Pentru ca efectiv doar actiunea difera,nimic altceva.
Si nu cred ca exista persoana care sa afirme ca primul volum a fost mai bun decat primul....nu prea vad o persoana avizata in acest sens printre forumistii,negativisti.

Adrian pe 22 Decembrie 2002 00:00
Filmul "Harry Potter si Camera Secretelor" este cel mai super film pe care l-am vazut vreodata (dupa Stapanul Inelelor) am citit si cartile si sunt super faine iar filmul este foarte reusit, sa speram ca si urmatoarele filme vor fi la fel.
Cred ca toata lumea este foarte nerabdatoare sa apara "Harry Potter si Prizonierul din Azkaban", eu cred ca va fi mai reusit decat cele doua aparute.Iar daca cineva stie vreun fan-club il rog frumos sa imi scrie si mie.
Email: [email protected]

Go 1 2 3 4 5