Group Sex

(2010)

Sex în grup

Poster Group Sex Postere Group Sex

Sinopsis Group Sex

Un bărbat singuratic descoperă că dependența de sex nu este atât de incitantă pe cât pare. Când, într-o bună zi, bărbatul o urmărește pe o frumoasă femeie, el descoperă un grup de tratament pentru oamenii care nu sunt în stare să funcționeze fără plăceri fizice. Acolo, bărbatul învață cât de supărătoare poate fi o astfel de dependență și face cunoștință cu mulți oameni interesanți.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

AKA

  • The Group

Produs de

GS Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Eagle Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Utube pe 02 August 2015 22:32
Filmul este o comedie, adică aşa s-ar dori să fie, dar se pare că, în ciuda castingului cu unele nume destul de cunoscute, a cam eşuat, dovadă fiind că un scenariu mai puţin inspirat ruinează orice peliculă indiferent de renumele actorilor şi/sau de interpretarea acestora.

Adevărul este că pentru a realiza un film reuşit, în anul 2011, cu un subiect atât de vechi încât originea lui se pierde în timp spre primele zile ale apariţiei lui homo sapiens, este nevoie de foarte multă inspiraţie, un scenariu foarte bun şi găsirea unor metode, scene sau idei, care să nu aducă în prim plan clişeele deja utilizate în filmele apărute cu acelaşi subiect. Dacă este să rezumăm pelicula în câteva cuvinte, ar suna cam aşa: doi prieteni, unul se îndrăgosteşte la prima vedere, fata îl refuză, el dovedeşte că are intenţii nobile, prietenul lui îi… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Group Sex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells