Păreri Green Zone
(2010)Zona verde
Green Zone(2010)Zona verde
Articole despre film
The Crown, sezonul 5: „Partea de povestire cu Fayed a primit respectul și spațiul cuvenite în serial”
Ce sumă a fost necesară pentru salvarea lui Matt Damon din Martianul şi alte filme
Cinepolitica 2014: iată cele mai importante titluri
Robert Zemeckis, ne „ameninţă” cu Here There Be Monsters
Vacanţa de Paşte scoate în faţă filmele pentru întreaga familie
Vezi toate articolele »
- The Chronology of Water
- Return to Silent Hill
- Rental Family
- Hamnet
- Amélie et la métaphysique des tubes
- Marty Supreme
- Mercy
- Melania
- Shelter
- Still Nia
- Islands
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Green Zone

Chiar ca wow...
foarte bun filmul
si sunt convins ca asa a fost si in realitatea...razboi inchipuit...
Fain!
Un subiect controversat
Americanii puteau fi mai destepti...
Eu cred ca armele de distrugere in masa au fost un pretext ptr. a avea acces la resursele petroliere din Golful Persic si spre a aduce la putere o marioneta pro americana, cum este actualul presedinte irakian.
Foarte bun acest gen de filme, educative, din care ai ce sa inveti.
Matt Damon joaca foarte bine in acest film, chiar il prind acest gen de roluri, in care se cere forta, actiune, dinamism.
Yami!
E chiar bun, plus, mai are si ceva adevar de spus despre razboiul jenibil purtat de americani in Irak.
Urmariti-l!!!
Am vazut ieri filmul. E super OK.
Mie nu mi-a parut sa ca oricare alt film despre razboiul din Irak. Are cea mai realista poveste din toate si tare ma tem ca se apropie rau de realitate intr-un mod desgur destul de romantat :)
nu iese in evidenta cu nimic nou
slabut
wow
DECI...ia hai sa-mi spun parerea :)
HIENAS
Sunt fan al mai multor genuri de filme si bineinteles si al celor de actiune. Filmul a fost extraordinar, a prezentat unul dintre cele mai actuale si controversate subiecte, razboiul din Irak: lupta impotriva terorismului si a armelor de distrugere in masa sau o scuza de a pune "mana" pe una dintre cele mai bogate tari in petrol prin orice mijloace si scuze. A fost bine realizat, filmat, doar ca finalul tipic american, cu un fel de happy ending, the truth allways finding a way into the light.
Nota 7/10
Pe de alta parte, punerea in scena a povestii este destul de realista si de bine realizata. Matt Damon s-a descurcat foarte bine in rolul protagonistului, el fiind un obisnuit al acestui gen de filme. Chiar daca vrem sau nu, Green Zone este (inca) un film care ne arata cruda realitate ce se petrece in zonele mai defavorizate ale planetei. Per total, un film deconectant si foarte bun pentru documentarea cu privire la razboiul din Irak;… citeşte
Un film de actiune bun. Intre "Black Hawk Down" si "Fair Game" (2010)
Brese in ce priveste veridicitatea : cam neglijent modul in care se vehiculeaza informatii deosebit de importante intre persoane ce activeaza in structuri militare ori de informatii diferite (Armata, Serviciul de Informatii al Armatei, CIA). Nu mai vorbesc de mail-ul final trimis catre agentiile de presa...
La fel, nonsalanta cu care seful statiei CIA din Bagdad ofera 1 milion de dolari unui militar (M.Damon) pe care il cunoaste de vreo doua zile, pentru ca acesta din urma sa convinga un irakian sa-i furnizeze o informatie - fie ea si capitala - e "deplasata". Nici chiar ei nu fac asa ceva.
Paul Greengrass & Matt Damon's zone...
Intr-al doilea rind,vreau sa spun ca filmul a punctat bine "punctul nevralgic" din Irak - daca americanii atrageau de partea lor inaltii ofiteri din armata,politia si securitatea irakiana si citiva politicieni importanti - toata tevatura asta din Irak s-ar fi incheiat in maximum 6 luni,inca din 2003...dar asa,cum VIP-urile irakiene au fost scoase din joc - ei nu am mai avut nimic de pierdut....si asa a inceput teroarea...
de la mine
Bine dozat!
Salut alegerea actorilor distribuiti pt ca au facut o treaba impecabila si il salut si pe regizorul Paul Greengrass care a avut "curajul" sa transpuna in pelicula un asemenea subiect.
Merita vazut!
ok
Un film ce merita vazut.
claudiu-daniel-lugoj
Zona verde
8/10
7/10
Noroc ca mi-e drag Matt Damon, altfel eram mai severa cu notarea, nu de alta, dar cred ca regizorul n-a stiut sa profite indeajuns de poveste.
mi-a placut povestea foarte mult !!!!!!!!!!!