Grace Is Gone

(2007)

Viața fără Grace

Poster Grace Is Gone Postere Grace Is Gone

Sinopsis Grace Is Gone

Mai mult
Grace Is Gone

Stanley, un tata devotat din Midwestern, are grija de cele doua fiice ale sale in timp ce sotia sa, Grace, puscas marin, e trimisa intr-o misiune in Irak. Neasteptat, Grace e ucisa in conflict, iar Stanley se vede in situatia de a le spune fetelor adevarul, dar evita sa faca asta in mod imediat. In locul unor crize de nervi, Stanley interiorizeaza tensiunea si amaraciunea acumulate la aflarea vestii si porneste alaturi de copii intr-o calatorie de-a lungul Americii. Drumul e presarat cu evenimente…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: StroeAndrei
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
2 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi o nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Plum Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Weinstein Company

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
fanfirth pe 22 August 2012 13:49
Un film emotionant, despre cum sa faci fata durerii unei despartiri definitive. Fetele sunt minunate iar John Cusack e de nerecunoscut fata de celelalte roluri ale sale.
2 0
pisicuta1 pe 12 Iunie 2012 22:24
e ok
da e f bun mie mi a placut si cred ca merita vazut1
1 0
gabriel0 pe 12 Martie 2012 10:02
e ok!
Un film bun,daca va place genul..............(;-;)
1 0
Smrs pe 07 August 2019 03:13
Bun
Filmul este un tribut adus victimelor razboiului lui G.W.Bush si o drama a unei familii obisnuite din Sua, care pierde un membru al familiei inrolat in acest razboi si e nevoit sa se descurce asa. Cu atat mai greu cu cat, acel membru este sotia si mama din familie. De vazut.
0 0
margott pe 02 Iunie 2013 17:28
Un film realizat cu foarte mult bun-gust. Pustoaicele sunt in elementul lor, pe langa ele, John Cusak pare uneori stangaci, dar asta ii e si rolul. Cum sa le spui copiilor ca mama lor nu mai e ? Omul e sensibil si grijuliu, nu vrea sa tranteasca fetelor vestea hodoronc-tronc si sa le traumatizeze, isi pregateste terenul sub forma unei vacante improvizate, pe parcursul careia isi cauta curajul de a-si anunta fetitele si totodata de a infrunta el insusi realitatea : Grace, mama si sotie, nu mai e. Un film fara lacrimogenitati ieftine si inutile, cu reale performante actoricesti.
0 0

Spune-ţi părerea despre Grace Is Gone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells