Ghost Storm

(2011)

Furtuna electrică

Poster Ghost Storm Poster Ghost Storm

Sinopsis Ghost Storm

Mai mult
Ghost Storm

Pe o insulă mică, patru adolescenți se joacă într-un cimitir, dar decid să facă asta în mijlocul unei masive furtuni cu fulgere. Dintr-odată un fulger lovește o piatră funerară care se crapă în două, provocând o fisură în pământ. Piatra are legătură cu un eveniment tragic din trecutul insulei atunci când un preot rebel a condus mai mulți oameni într-un ritual de sinucidere în masă.

Înainte ca tinerii să plece, unul din grup, Will, decide…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.7

Caseta tehnică

Produs de

OP Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Television

Țara

SUA, Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mitza2003ro pe 04 Mai 2020 22:54
Un film sf-mister-thriller foarte bun care mi-a captat atenția încă de la început. Chiar nu înțeleg de ce are o notă așa de mică pe IMDB. Nota mea e 9.
0 0
bainca pe 18 Aprilie 2020 01:15
Nota 9 foarte buna idee , interesant , de vazut
Nu inteleg cum poate avea o nota asa mica la cat de bun si interesant a fost .Cum gusturile nu se discuta , spun parerea mea care este urmatoarea ; Foarte buna actiune , un horror-actiune-mister-thriller interesant ca subiect si poveste , m-a tinut conectata tot filmul si chiar am vrut sa stiu cum se termina , nu stiu ce a fost Sf in el , poate treaba cu furtuna electrica dar a fost mai mult actiune-horror-mister , misterul de asemenea bun care ma facea sa vreau sa stiu ce se intampla , actiune nu gluma , foarte antrenant nu ai cum sa te plictisesti , cel putin eu nu m-am plictisit .Ideea in sine si povestea mi sau parut originale si nu am mai vazut ceva asemanator , a avut de asemenea si horror nu doar actiune , cum nu mai vazusem de mult un film horror , asta a fost ca o gura de aer mai ales ca a avut un subiect asa inedit . A avut si logica si actorii au fost credibili , as mai vrea… citeşte
0 0
user-5ce980bab495d pe 18 Aprilie 2020 01:10
Un film foarte bun. Merită să vizionați. Cu mult suspans
Actorii au jucat foarte bine. Recomand..............

0 0

Spune-ţi părerea despre Ghost Storm

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells