Păreri Furia
(2002)Furia
Furia(2002)Furia
Articole despre film
Întregalde a fost selectat la New York Film Festival
Întregalde, cel mai nou lungmetraj semnat de Radu Muntean, va putea fi văzut la cinema între 6 și 20 august
Filme româneşti de colecţie. Partea a III-a (1990-2012)
Dragoş Bucur - Firesc în film, firesc în viaţă
Bucur, Papadopol şi Boguţă, într-un lungmetraj, alături de cursanţii şcolii "Actorie de film"
Vezi toate articolele »
- Mercy
- Rental Family
- Marty Supreme
- Return to Silent Hill
- Amélie et la métaphysique...
- Hamnet
- The Devil Wears Prada 2
- Mortal Kombat II
- Star Wars: The Mandalorian and Grogu
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Furia

Pentru cei care apreciaza arta cinematografica nu recomand acest film. In schimb este recomandat celor care il aprecieaza pe 'copilul minune'.
Multa bafta in continuare.
Pentru ca filmul este foarte bun, pentru ca are o poveste despre o lume - cea a camatarilor+tot tacamul pe care-l implica - pe care e de dorit sa o cunosti doar din auzite, pentru ca repercusiunile contactului cu acea lume sunt dramatice si te pot transforma in ceva ce nici n-ai gandit vreodata ca poti deveni si pentru ca a fost foarte bine jucat.
RECVIEM, ma scuzi ca te deranjez, dar ce inseamna scenariu neoriginal? Cate filme au mai avut acest scenariu? Cate filme romanesti, sa zicem, cu toate ca ma indoiesc ca in State s-a facut un film ca asta. In primu' rand ca ei n-au manele. Care-s intrebarile alea firesti pe care si le pune specatoru'? Eu nu mi-am pus nici o intrebare, da' poate-s io mai proasta. Si cum adica titlul nu este justificat? Explica, ca nu m-ai convins ca filmul nu e excelent!
Parerea mea este ca filmul este frumos facut, are niste cadre, imagini frumoase, lucrate, curate, o muzica bestiala(sa le multumim celor de la Electric Brother si lui Vlaicu Golcea) ce mai salveaza cat de cat filmul. Il sealveaza, de scenariul neoriginal, lipsit de sens si de raspunsuri la unele intrebari firesti pe care spectatorul si le pune pe tot parcursul filmului. Ce sa mai vorbim ca titlul nu este justificat. Iar interpretarea actorilor principali este neconvingatoare.
PUR ROMANESC!
Acest gen de filme degradeaza spiritul oamenilor si al tinerilor, care vazand acest film (+stirile de la ora 5) ajung sa considere evenimentele din acest film drept normale. Ar trebui interzis!
Cred ca e cel mai prost dintre cele mai proaste filme romanesti de dupa revolutie.
Cu respect si consideratie,
Gabriel Costin, Focsani
[Filme] Furia | Kappacelu` - The Blog
Oricum, sper ca nu va schimba romania si sper ca nu se va difuza in strainatate din doua motive:
1. strainii se vor amuza vazand motive preluate fara substrat din "cultura" lor.
2. acest film nu face cinste Romaniei.
Cu aceasta ocazie as vrea sa-i raspund domnului Andrei Constantinescu din Bucuresti. Intr-adevar, Filantropica este un film excelent, dar nu cred ca este cel mai reusit film facut dupa Revolutie. Occident, Omul zilei sunt exemple de filme excelente facute dupa '89.
Marea problema e insa finalul. Dupa 80 de minute in care am fost de-a dreptul impresionat, aparitia genericului de sfirsit atit de brusc, intr-un moment in care atitea se mai puteau intimpla, mi-a produs o puternica dezamagire.
Oricum, un film ce merita vazut.
Astept partea a II-a
FELICITARI!
Nota 11 . Tare rau de tot.
Si daca ati putea as vrea si io un poster al filmului FURIA (JOINT)
cati ani ai? 13-14? si mintea de cat? 7-8?
hai reproseaza-mi ca nu am inteles mesajul filmului...
filmul asta nu are mesaj(sau mesajul lui e atat de simplu incat poate fi considerat absent)
Imi pare rau ca am pierdut 90 de minute din viata urmarind filmul.
-10 stele!