Fuera del cielo

(2006)

Afara din rai

Poster Fuera del cielo Poster Fuera del cielo

Sinopsis Fuera del cielo

In devastatul peisaj al orasului Mexico City, vietile mai multor oameni se intersecteaza dramatic. Malboro si Cucu sunt doi frati cu destine aparent diferite. In timp ce Malboro este inchis pentru cinci ani, fratele sau Cucu incearca sa devina boxer.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 12 Februarie 2012 11:59
Filmu asta Poate fi adaugat si in lista : Masini , Rulote Dezavantaje : Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului ) = la stop !? un tanar violent si in mare necesitate de bani , sare pe dreapta plafonului unei masini in care se afla o singura tanara . Apoi sare langa usa din dreapta , sparge geamul probabil cu o bujie in pumn !? si ia geanta de pe scaunul din dreapta . Secventa e la inceputu filmului .

. . Interesanta e secventa de la inceput in care o femeie este vizitata de fostul sot !? eliberat din inkisoare . Dr Cristian Andrei zicea ca femeia trebuie sa aleaga barbatul care o iubeste si nu invers . Femeia ar trebui sa nu ii ceara barbatului doar bani ci si sa nu ajunga la inkisoare . O femeie scapa mai greu de un barbat violent care o iubeste , mai ales intrun oras mic .

0 0

Spune-ţi părerea despre Fuera del cielo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fuera del cielo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells