Freeheld

(2015)

Freeheld: Dragoste și justiție

Poster Freeheld Postere Freeheld

Sinopsis Freeheld

Freeheld

Locotenentul de poliție din New Jersey Laurel Hester (Julianne Moore) și partenera ei legală, Stacie Andree (Ellen Page), luptă împreună pentru ca dreptul de pensie al celei dintâi să-i fie recunoscut și celei din urmă după ce Laurel este diagnosticată cu cancer în stadiu terminal.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Steve Carell Steve Carell Steven Goldstein Michael Shannon Michael Shannon Dane Wells Julianne Moore Julianne Moore Laurel Hester
Elliot Page Elliot Page Stacie Andree Josh Charles Josh Charles Bryan Kelder Luke Grimes Luke Grimes Todd Belkin
William Sadler William Sadler Peter Santucci Adam LeFevre Adam LeFevre Don Bennett Gabriel Luna Gabriel Luna Quesada
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Double Feature Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Front Row Filmed Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 22 Martie 2016 20:57
Traim intr-o lume in care egocentrismul si vanitatea ne impiedica sa mai empatizam cu dramele celor de langa noi. Tinem post, mergem la biserica, uitand ca Dumnezeu nu e in icoanele atarnate de peretii reci ai bisericii, ci Il purtam oriunde ne-am duce, pentru ca El e (sau nu) in inima noastra, ne spovedim in confesionale si capatam iertare, uitand sa iertam gresitilor nostri. Urâm oameni care nu ne-au facut nimic, care, ca si noi, sunt simpli pasageri in trenul vietii, uitand ca nici ei si nici noi nu imparatim pamantul asta, care a existat si inainte de existenta noastra insignifianta si va exista si dupa ce noi ne vom fi consumat dramele, bucuriile, urile, dupa ce se va stinge si ultima suflare din noi cu care iubim sau urâm. Ne construim vile, palate, ne cumparam masini cu care sa ne dam mari - placeri efemere care nu tin de foame sufletului. Dam de pomana ca sa ne simtim sufletele… citeşte
7 1
-aix- pe 5 octombrie 2016 17:28
Comentariul tau ar trebui citit (si recitit) zilnic !
Dragos.87 pe 6 iunie 2017 22:58
Foarte adevarat comentariul tau si sustin ce ai zis insa nu este parerea la film.Aici se spune parerea unui film,ma asteptam la asta nu la tinut predici despre cu totul altceva.
xerses pe 19 Februarie 2016 17:36
Este un film exceptional; povestea reala si interretarea convingatoare sunt atributele necesare pentru a va convinge sa-l vedeti...
2 1
inexistentus pe 21 Ianuarie 2016 20:57
A inceput si Julianne Moore sa joace in anomalii. Pacat. Probabil ca la hollywood, astfel de roluri lesby sunt platite bine.
2 15
klute pe 02 Martie 2017 10:17
Cel mai bun (și, din informațiile mele, singurul) film artistic de lung metraj făcut vreodată despre regimul legal al pensiilor de urmaș la care au sau ar trebui să aibă dreptul soții, respectiv partenerii domestici supraviețuitori ai polițiștilor decorați/nedecorați din Ocean County, NJ, la începutul anului fiscal 2006!
1 0
Dragos.87 pe 06 Iunie 2017 22:54
Este un film dureros si tulburator cu adevarat o drama inspirata din fapte reale motivationala ce ne face sa fim mai umani.Julianne Moore isi arata inca o data calitatile de mare actrita avand o interpretare excelenta.
0 0
lili22 pe 26 Februarie 2017 21:19
un film bun
Dar nu exceptional, am vazut altele mai bune, prea lacrimogen pentru gustul meu.Nu am nimic impotriva gaylor , asa ca nu vreau sa imi dati voturi negative.
0 0

Spune-ţi părerea despre Freeheld

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Freeheld
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells