Păreri Fallout

(2024)

Fallout

Ordonează după
R_Afc pe 12 Aprilie 2024 16:30
Joculețe cu roboței
Filmele adaptate după jocuri video sînt sortite eșecului. După tărîmurile din „Mad Max”, care au modelat și inspirat o serie întreagă de joculețe, producțiile cu teme post-apocaliptice au continuat să curgă. Tot ce poate face un regizor este să transforme jocul într-un film de acțiune mediocru, unde ai un protagonist care face și drege. Așa am i-am putut vedea pe Agentul 47, Lara Croft și Max Payne. Jocurile ar trebui să rămînă jocuri, chiar nu au nimic în comun cu rigorile unui structuri cinematografice. Este ca și cum m-aș uita la o finală de Wimbledon cu jucători de ping-pong.

Cu 219 ani în urmă, în anul 2296, în Los Angeles, o apocalipsă nucleară a decimat planeta. Noua lume reprezentată este cea a Vault-ului, o civilizație subterană de buncăre cu precipitații radioactive în care unii membri norocoși ai societății s-au… citeşte

2 5
Baby_blues pe 19 Aprilie 2024 21:01
Încă o serie TV foarte bine adaptata după jocuri video.
Se pare ca aceste adaptări devin din ce în ce mai bune, și după succesul Halo și The Last of Us, Fallout vine să arate că se poate sa faci un film reușit și după jocuri video.
Deși românii apreciază filmele slabe iar filmele bune sunt subapreciate, cei care vreți sa încercați serialul credeți-mă, ca este mult peste așteptări. Nota de pe IMDB, respectiv 8.7 spune ca totuși nu e un film slab, ci din contra.

0 0

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells