Fallout

(2024) - Serial TV

Fallout

Poster Fallout Postere Fallout

Sinopsis Fallout

Fallout first scene

După un război nuclear total, într-un Los Angeles post-apocaliptic din viitor, oamenii trebuie să trăiască în buncăre pentru a se proteja de radiații, mutanți și bande de tâlhari.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.6

Caseta tehnică

Produs de

Amazon Studios

Distribuitorul international

Amazon Prime Video

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 12 Aprilie 2024 14:12
Fallout: lăsaţi orice speranţă, voi ce intraţi...
...lăsaţi orice speranţă să fiţi cu totul impresionaţi, adică...

În egală măsură distractiv şi impardonabil de... lungit, Fallout a fost întâmpinat cu entuziasm de fanii ecranizărilor după jocuri video, fiind deja considerat unul dintre cei mai buni reprezentanţi ai genului. Trebuie spus aici că 1. sunt foarte puţine ecranizări entuziasmante după jocuri video şi 2. Fallout are beteşuguri grave, chiar dacă este bingiuibil. Şi nu, nici măcar nu poate fi pus în aceeaşi categorie cu The Last of Us, cu care este foarte greu să nu-l compari... Şi nu, nu se compară nici cu producţia anterioară a creatorilor săi, Jonathan Nolan şi Lisa Joy, relevantul şi filozoficul Westworld.

În Fallout, totul începe cu... sfârşitul. Într-un Los Angeles ars de soare din timpul unui Război Rece alternativ, actorul Cooper Howard (Walton Goggins,… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Baby_blues pe 19 Aprilie 2024 21:01
Încă o serie TV foarte bine adaptata după jocuri video.
Se pare ca aceste adaptări devin din ce în ce mai bune, și după succesul Halo și The Last of Us, Fallout vine să arate că se poate sa faci un film reușit și după jocuri video.
Deși românii apreciază filmele slabe iar filmele bune sunt subapreciate, cei care vreți sa încercați serialul credeți-mă, ca este mult peste așteptări. Nota de pe IMDB, respectiv 8.7 spune ca totuși nu e un film slab, ci din contra.

3 0
R_Afc pe 12 Aprilie 2024 16:30
Joculețe cu roboței
Filmele adaptate după jocuri video sînt sortite eșecului. După tărîmurile din „Mad Max”, care au modelat și inspirat o serie întreagă de joculețe, producțiile cu teme post-apocaliptice au continuat să curgă. Tot ce poate face un regizor este să transforme jocul într-un film de acțiune mediocru, unde ai un protagonist care face și drege. Așa am i-am putut vedea pe Agentul 47, Lara Croft și Max Payne. Jocurile ar trebui să rămînă jocuri, chiar nu au nimic în comun cu rigorile unui structuri cinematografice. Este ca și cum m-aș uita la o finală de Wimbledon cu jucători de ping-pong.

Cu 219 ani în urmă, în anul 2296, în Los Angeles, o apocalipsă nucleară a decimat planeta. Noua lume reprezentată este cea a Vault-ului, o civilizație subterană de buncăre cu precipitații radioactive în care unii membri norocoși ai societății s-au… citeşte

2 8

Spune-ţi părerea despre Fallout

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fallout
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
  • listă cu 16 filme, creată de AGH pe 29 August 2017
jinglebells