Euphoria

(2019)

Euphoria

Poster Euphoria Postere Euphoria

Sinopsis Euphoria

Euphoria

Doua surori care au pierdut legatura una cu alta cu mult timp in urma pleaca intr-o calatorie care le face sa (re)vina in contact cu trecutul si suferintele familiei. Emilie este cea matura, responsabila, care a avut de infruntat depresiile mamei si a fost alaturi de ea pina la sfarsit. Ines a plecat de acasa fara sa se mai gandeasca inapoi si facindu-si propriul drum in viata ca fotograf in NY. Acum sunt din nou impreuna, Emilie are de parcurs o ultima etapa din viata ei si ii cere lui Ines sa-i fie alaturi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

B-Reel Films

Distribuitorul international

Svensk Filmindustri

Țara

Suedia, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 13 Iunie 2018 20:24
Alegerile pe care le facem in viata pentru moarte...greu de acceptat....Un film trist, dar fara sa sensibilizeze prea mult.
2 0
elianna pe 23 Iunie 2018 19:19
Filmul abordeaza un subiect dificil si delicat totodata: este alegerea noastra cum si cind plecam din viata? Si daca da, cind e acceptabil si cind nu? Un film despre eutanasie, despre plecare ca decizie asumata si despre trairile celor care ramin. Este un film sensibil, dar din pacate nu atinge decat superficial aceasta tema foarte complexa. Jocul celor doua actrite este de calitate, dar scenele sunt parca fragmentate, fara continuitate si fara profunzime. Asteptam mai mult de la o povestea ca asta, un subiect abordat mult mai bine in "Me before you".
1 1

Spune-ţi părerea despre Euphoria

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Euphoria
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells