Don't Forget I Love You

(2021)

Capsula timpului

Poster Don't Forget I Love You Postere Don't Forget I Love You

Sinopsis Don't Forget I Love You

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • Romancing the Birthday Girl

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 19 Martie 2023 19:53
Am rămas plăcut surprins de filmul ăsta, are o super poveste și mai ales decorul excelent care te introduce perfect și te ține conectat în permanență..Emily Ullerup, actrița blondă, are o carismă de mare valoare încât te face să îndrăgești și mai mult filmul dar și povestea intrigantă..Un film marca Hallmark care nu trebuie ratat..!
1 1
schilviu pe 25 Iunie 2024 21:51
O tematica generoasa
Un film bun, lejer, care abordeaza o tema inepuizabila - familia. Un film, inainte de toate - relaxant, ca majoritatea filmelor de la acest trust(Hallmark). Intriga cu cele cinci provocari lasate de mama ei, este un strop de condiment binevenit. Asta pe de o parte, iar pe de alta parte, prestatia protagonistilor este apreciabila. Am fost foarte placut surprins sa o cunosc pe protagonista Emilie Ullerup - carismatica, frumoasa, intr-un cuvint: remarcabila.
0 0
bainca pe 17 Februarie 2022 01:24
nota 7 dragut ,simpatic
Primul film Hallmark nou vazut pe anul acesta , inafara de cele de WINTERFEST .Acesta cred ca este unul dintre cele mai diferite , prima data imi era greu sa cred ca este Hallmark , un subiect mai ,, altfel '' decat tipicele filmele cu ea si el , mie personal mi-a placut povestea , actiunea cat si actorii . Emilie Ullerup este o acrtita talentata , foarte buna si frumoasa pe deasupra .Dupa parerea mea acest film este frumos si merita vazut , idea de familie mereu va fii placuta , pentru toate cele mentionate ii ofer nota 7
0 0
forever_young_ pe 17 Februarie 2022 00:02
BUNICEL !
un film dragut de familie tipic celor de la hallmark ...
0 1
ioanaa_ioana pe 03 Septembrie 2023 19:30
Deloc surprinsa ca filmele Hallmark sunt din ce in ce mai proaste.
0 3
Dragos.87 pe 6 octombrie 2023 23:58
O anonima ca tine nu știu ce cauta pe acest site..Asemenea filme nu sunt pentru tine draga mea, mai ales ca nu ai nici un habar cu ce se 'mănâncă' filmele Hallmark și mai presus de toate nu știi nici o recenzie sa scrii, mai mult de doua propoziții nu ești capabila.
schilviu pe 25 iunie 2024 21:43
Si reclama "negativa", tot reclama este. Bine a zis #bainca: nu va place, dar tot va uitati...

Spune-ţi părerea despre Don't Forget I Love You

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells