Dincolo

(2000)

Dincolo

Poster Dincolo
  • Regia

    Hanno Höfer
  • Cu

    Coca Bloos, Constantin Oprita
  • Gen film


  • Durata

    18 minute

Sinopsis Dincolo

Intr-un satuc de la granita Romaniei, barbatii comunitatii fac bani vanzand produse in tara vecina. Pentru asta, ei trebuie sa parcurga pe biciclete un drum lung si obositor. Dar efortul are o rasplata pe masura si oamenii merg dincolo cu placere. Pentru postasul satului, care se hotaraste, in sfarsit, sa mearga impreuna cu ei, calatoria se sfarseste mai devreme decat si-ar fi imaginat, in mijlocul unui lan de porumb de la marginea drumului.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.6

Caseta tehnică

Produs de

Ager Film

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Lari Gligor pe 11 Mai 2008 01:15
Bravo, domnule Dobrin, frumoasa repovestire a scurt-metrajului. Despre film insasi, ce pot sa spun, un mare idem la ceea ce s-a postat inainte.
0 0
Marius Dobrin pe 06 Noiembrie 2006 10:24
Vameºele

A fost odatã un bãrbat care trãia în micul sãu paradis. Avea o nevastã, avea casa lui, undeva într-un sat liniºtit, la o margine de þarã. Zi dupã zi avea traseul sãu, agale, cu un triciclu, împãrþind scrisori tuturor. Era poºtaº. E corpolent, vãzut de aproape se simte cã are nevoie de câte un popas. Nu îl grãbeºte nimeni, gâstele se leagãnã mai cu spor decât avanseazã el, are ritmul sãu, amuzant, blajin punctat de muzica filmului. Dupã ce trage oblonul oficiului poºtal, un cadru semnificativ, el mic ºi oblonul uriaº, porneºte spre cãminul sãu, acolo unde savureazã micile sale plãceri nevinovate: o murãturã, friptura înnãbuºitã, paharul de vin. Oamenii îl strigã de departe:
“-Hai noroc Neluþule! De ce nu vii cu noi? Sã faci ºi tu un ban...”
-Nu-mi trebuie mie aventuri de-astea, nu-i de mine”.
citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Dincolo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells