Detroit

(2017)

Detroit

Poster Detroit Postere Detroit

Sinopsis Detroit

Detroit

SUA, 1967. În mijlocul sângeroaselor proteste din Detroit, sub controlul întârziat al Gărzii Naţionale, trei tineri afro-americani sunt ucişi la motelul Algiers.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Detroit: Zona de conflicto

Produs de

Annapurna Pictures

Distribuitorul international

Annapurna Distribution

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 21 Septembrie 2017 02:47
Lantul consecintelor nefaste ca urmare a unui gest necugetat.
Tulburatoare aceasta descriere detaliata a unei istorii recente, o problema ce pare ca inca persista, din pacate, in care un oras de talia Detroit-ului cade victima unor interese meschine sau unor comportamente reprobabile. Chiar in 2013, Detroit a trecut printr-un faliment de rasunet, lucru ce a provocat numeroase miscari atat de strada, sociale, cat si migratorii. Populatia acestei metropole, a 5-a din Statele Unite, intr-o continua scadere inca din anii 50-60, atunci cand atinsese maximul de crestere, ajungand la aproximativ 1.700.000 locuitori, este dupa ultimele estimari, in 2016, la circa 650.000, cu o curba descendenta, vizibil mai abrupta dupa evenimentul din 2013.
Respectand o regula ciudata dupa care in ultimul timp protagonistul isi pierde din pondere in detrimentul antagonistului sau a secunzilor ce-l inconjoara, s-a ajuns la paradoxul intalnit in aceasta productie,… citeşte

5 1
woodstar pe 07 Decembrie 2017 22:51
Brutal si greu de privit. Detroit are defectele sale, fiind la fel de haotic asemenea evenimentelor pe care le prezinta.
Noul film al lui Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) incepe in anul 1967, cu un raid al politiei intr-un bar neautorizat si escaladeaza repede intr-o rascoala ce ajunge sa dureze 4 zile. Aceasta a revendicat 43 de morti, peste 1100 de raniti si peste 7000 de arestari.

Bigelow incearca sa prezinte violenta si jafurile ce au impanzit strazile Detroitului filmata cu un stil de semi-documentar, pana sa se axeze pe incidentul de la motelul Angiers, unde trei tineri de culoare si-au pierdut viata.

Larry Reed (Algee Smith) este solistul unui grup numit The Dramatics, si este devastat cand prestatia acestora a fost anulata datorita rascoalelor ce se intamplau pe strazi. La inceput, acesta refuza sa plece si ajunge sa cante pe scena, dar fara nici un public. Acesta voia doar sa-si indeplineasca visul. Printre cele mai bune momente ale filmului.
citeşte

4 1
GeorgeLeurzeanu pe 01 Iunie 2018 11:14
O drama bazata pe fapte reale
O drama bazata pe fapte reale dar care raman neelucidate si pana astazi. Descrie o realitate trista si violenta a rasismului care a ingenuncheat si inca mai pune probleme serioase dezvoltarii civilizatiei occidentale. Actorii se descurca bine si rolul dificil de rasist inversunat este interpretat chiar foarte bine de Will Poulter. Regia si scenariul aduc suspans si emotie scenelor tensionate din film.
2 0
BogdanP. pe 03 Aprilie 2018 02:07
Unul din cele mai bune filme ale anului 2017
Inceputul nu pare promitator, adevarata poveste incepe cam dupa min. 30, dar a meritat filmul fiind lung de 2h:20 min , un film care nu trebuie scapat ! Un true story revoltator.
2 0
andystarx pe 24 Februarie 2018 19:08
Nota 7/10
Filmul nu a fost rau,mai ales ca am aflat inca o nedreptate facuta unora dintre negri in America,ce poti sa mai zici dupa un astfel de film,unii nu au pic de omenie in ei,oricum actorii au jucat foarte bine,mi s-a parut putin cam lung !
1 1
ionion1992 pe 22 Februarie 2018 18:17
De vazut recomand!
Un film reusit ,care mi-a placut .Detroit este un film ce merita vazut .Dureaza putin pana iti dai seama despre ce este vorba ,eu am vrut sa il scot ca ma plictisise dar cu putina rabdare cam incepand cu minutul 50 trecand aproape o ora devine foarte bun ,cu foarte mult suspans ,si apoi nu stii cand trece si cealalta ora ,devine filmul foarte bun si interesant .Trebuie ceva rabdare pana intra in actiune .Eu zic ca merita vazut ,la inceput ie mai plictisitor ,dar cu cat trece timpu devine interesant si captivant .Recomand !,un film care te tine atent si concentrat
1 2

Spune-ţi părerea despre Detroit

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Detroit
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells