Cyrano

(2022)

Cyrano

Poster Cyrano Poster Cyrano

Sinopsis Cyrano

Cyrano

Prea nesigur pe sine pentru a o curta el însuși pe Roxanne, tânărul Christian apelează la literatul Cyrano de Bergerac pentru scrisorile de dragoste prin care speră să ajungă la inima ei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 4 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Sirano

Produs de

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Distribuitorul international

Universal Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dorinagoilean70 pe 30 Aprilie 2022 15:17
Îmi plac filmele romantice muzicale, așa că acest film a fost pe măsura asteptarilor mele. Peter Dinklage si-a jucat bine rolul lui Cyrano (în realitate Cyrano avea un nas foarte lung ca diformitate fizică). Nu exista nici un playback, așa că vocile celor care cantă sunt autentice, ceea ce spune mult despre capacitățile actoricești ale protagoniștilor. Soundtrakul e remarcabil- toata muzica compusa de fratii gemeni Aaron si Bryce Dressnen. Dacă îți place Shakespeare, cu siguranța îți va plăcea si dialogurile dintre interlocutori. So, enjoy it!
1 0
shizuka pe 11 decembrie 2022 16:56
Cu mențiunea că piesa ”Cyrano de Bergerac” (sursa de inspiratie a filmului) a fost scrisă de Edmond Rostand, nu de Shakespeare.
Iulidesprefilme pe 13 Decembrie 2022 10:56
Un film muzical reușit, care spune o poveste de dragoste tristă, neîmplinită, care excelează prin interpretarea actorilor, prin muzică, machiaj, costume...
0 0
user-614f76fe971a1 pe 11 Decembrie 2022 22:03
Un film exceptional, merită văzut. Finalul e departe de a fi pe gustul cinefililor. Dar se pare că scenaristul a ținut cont de subiectul original. Măcar parțial.
0 0
Giulianodirt666 pe 26 Decembrie 2022 16:07
Un musical bunicel daca faci abstracție de cartea lui Edmont Rostand.Astept cu nerăbdare varianta LGTBPLM....... și varianta cu Cyrano jucat de Wesley Snipes.
0 1

Spune-ţi părerea despre Cyrano

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells