Passengers

(2008)

Dispariții

Poster Passengers Postere Passengers

Sinopsis Passengers

Passengers

Un thriller captivant despre prăbușirea unui avion și ancheta ce survine în urma incidentului și care scoate la iveală amănunte stranii și dorința de mușamalizare a companiei aeriene. Filmul este mai mult de atât datorită persoanei care desfășoară ancheta (o tânără interpretată de Anne Hathaway), care descoperă pe măsură ce investigațiile înaintează, că este mult mai legată de eveniment decât credea. O viziune nouă asupra morții precum și a vieții de după moarte.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Produs de

Mandate Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
GabrielaSirbu pe 10 Mai 2009 18:55
Filmul poate fi perceput - daca vrei -ca un omagiu adus vietii: daca am intelege ca miine este doar un cuvint si nu o certitudine, poate am aprecia mai mult ce avem azi, poate am avea mai mult curaj sa traim clipa si nici nu l-am mai face pe Dumnezeu sa rida cu planurile noastre de viitor.
12 3
marc_mihai pe 08 Decembrie 2010 14:59
Wow
Un film care te trece prin mai multe stari si la final iti dau lacrimile.Finalul ma face sa apreciez acest film destul de mult si sa il recomand si altora.Nu e chiar o capodopera dar ar fi pacat sa il ratati.
8 3
c3z4r pe 22 Martie 2009 16:12
Contrazic
Este un film interesant ,realizat bine si cu un deznodamant surprinzator ecranizat foarte bine de catre realizatori. Actiunea imi place si ceea ce face sa fie foarte captivant e exact misterul in care se invaluie filmul , un mister al carui deznodamant ti se pare previzibil dar nu este nici pe departe ceea ce crezi.Mi-a placut mult si il consider un film bun ,desi viziunea aceasta asupra mortii e putin cam trasa de par ,dar de dragul filmului am putea sa o acceptam macar cat tine filmul.Mi-au placut actorii si interpretarile si m-a surprins finalul.Ce as putea sa cer mai mult de la un film "drama,thriller,mister"?
7 2
Blu3sky pe 27 Aprilie 2010 02:23
un film care te face sa crezi ca psihologii sunt o gluma proasta.. asta mai mult din cauza scenariului sau poate a actritei principale.. dar cred ca mai mult a scenariului pentru ca nu au fost in stare sa pun niste dialoguri mai aproape de adevarul unui dialog intre psiholog si pacient! .. si care la sfarsit te baga in lumea SF dintr-o data fara sa iti dai seama ce s-a intamplat! evident.. trecerea foarte superficiala!
7 3
izzie pe 06 Aprilie 2010 15:41
8
imprevizibil....si asta ma face sa-i dau nota 8! nu este extraordinar,insa e de vazut
6 2
simo.bb pe 10 Decembrie 2009 14:08
Nu ma asteptam la un asemenea final. A fost superb filmul, il recomand cu caldura tuturor. :(
4 4
claudiu-daniel-lugoj pe 19 Mai 2009 23:26
claudiu-daniel lugoj
mia placut mult filmul asta,merita sal vedeti e interesant.
4 5
Theodor2011 pe 16 Ianuarie 2016 14:13
Bun film. Cu tot respectul pt IMDb desi este site'ul cinematografic preferat, rating'ul pt acest film este cam mic 5.8 (in prezent) in raport cu calitatea filmului. Prea exigenti cei care au votat acest film pe IMDb (parca zici ca au vazut alt film) Anne Hathaway, este FANTASTICA in rolul lui Claire Summers (dr psiholog). Actrita asta este minunata in aproape toate filmele in care este prezenta. Atat de blanda si cu acea privire frumoasa de inger si patrunzatoare. Si cand crezi ca filmul decurge normal, finalul te da peste cap. Final oarecum trist si imprevizibil. Am pus la finalul acestui review link'ul de pe youtube al soundtrack'ului acestui film (este SUPERB). Un film de nota 8 in viziunea mea. https://youtu.be/qKCFA1Yaf88
3 3
MNarcis pe 08 Noiembrie 2011 14:36
Bun filmul, are suspans si m-a tinut destul in priza, iti pune neuronii la munca, si pana iti dai seama la ce idee te duce filmul vine sfarsitul ( care este un sfarsit bun) il recoamand, merita vazut!
3 5
Criystina86 pe 09 Octombrie 2011 10:11
Un film bun - 7
Putin cam tras de par pe alocuri dar pe ansamblu e un film bun despre viata de dupa moarte.
2 3
EYLINE pe 28 Decembrie 2010 23:09
Impresionant pana la lacrimi... Impresionant felul de a aborda si de a demonstra importanta vietii, impresionant felul in care actiunea te tine in suspans pana in ultimele clipe. Impresionanta povestea. Impresionant ca regizorul nu omite sa includa iubirea ca un contribuanta fidela a implinirii sufletesti. IMPRESIONANT ca NUCLEU si nu ca o simpla REPETITIE...
2 4
corinamarilena pe 19 Decembrie 2010 21:00
bun
un film bun cu un final imprevizibil, merita vazut.
2 4
Tudor Lucian pe 28 Decembrie 2008 23:37
Doar ce l-am vizionat si nu pot sa zic ca este un film nemaipomenit.Dupa umila mea parere,as fi vrut sa fie mult mai tensionat si profund.Oricum trebuie sa il vedeti si sa va dati singuri cu parerea.Vizionare placuta!
2 4
edy21 pe 30 August 2010 18:59
Captivant thriller chiar daca pe alocuri a fost putin mai "moale" a avut un sfarsit ne asteptat si a fost interesant nota 8
2 5
Domolul pe 03 Aprilie 2016 18:04
Misterioso
Tot filmul a fost clădit pe cheia de la sfârșit. Nu știu, poate ar fi fost mai plauzibil dacă ar fi renunțat la multe cadre senzoriale, personajul principal simte ploaie, frig, frica de înălțime etc. Apoi s-a sugerat trecerea timpului, cum asta? Slab, nu vii cu nimic nimic în premisa că Stai să vezi ce am la sfârșit, te dau pe spate ! Bine, zic eu, dar mai pune si altceva peste, că uite înțelegem : carpe diem, dar doar atât? A, a zis una: vezi să nu iți pară rău daca nu apuci să faci lucrurile care ar trebui incheiate, împăcă-te cu cine te-ai certat etc. Dar eu că îmi vine uneori să-l omor pe primar că nu mai termină odată pasajul, ar trebui totusi s-o fac? Ca să nu am regrete mai tarziu?
1 1

Spune-ţi părerea despre Passengers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Passengers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells