Counterpart

(2017) - Serial TV

O dimensiune paralelă

Poster Counterpart Postere Counterpart

Sinopsis Counterpart

Counterpart

Howard Silk, o rotiță în cadrul unei agenții de spionaj din Berlin, descoperă că organizația din care face parte păstrează secretul despre cum se trece într-o dimensiune paralelă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Vezi pe Hbo Max
J.K. Simmons J.K. Simmons Howard Silk Olivia Williams Olivia Williams Emily Burton Harry Lloyd Harry Lloyd Peter Quayle
Nazanin Boniadi Nazanin Boniadi Clare Quayle John Funk John Funk Howard Sara Serraiocco Sara Serraiocco Baldwin
Jacqueline Bisset Jacqueline Bisset Charlotte Burton Sarah Bolger Sarah Bolger Anna Burton James Cromwell James Cromwell Yanek
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Fireglory Pictures

Distribuitorul international

Starz!

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 30 Ianuarie 2018 12:37
Counterpart, noul serial Starz, are câteva atuuri extrem de greu de ignorat. Îl considerăm cel mai entuziasmant serial al începutului de an şi un mediu excelent pentru a explora, într-un mix de acţiune, spionaj şi meditaţie filozofică, o lume mai mult decât captivantă, cu legi speciale. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la producţia cu popularul J.K. Simmons în dublu rol.

Simmons este Howard Silk, un funcţionar mărunt într-o agenţie de spionaj dintr-o lume ce pare încă scufundată într-un sumbru Război Rece. Îl vedem pe Howard îndeplinindu-şi plictisitoarele sarcini zilnice, dar totul se schimbă când funcţionarul este chemat la o întâlnire la nivel de înalt, iar şocul vine când de cealaltă parte a mesei se vede pe sine însuşi. Nu trece mult până aflăm că un eveniment din trecut a provocat o scindare a realităţii în două… citeşte

5 2
mihnea_aspru95 pe 30 ianuarie 2018 14:42
Vreau să-l văd de ceva timp, de când tot dădeau spot-uri pe HBO (pe aplicația GO, este, cu denumirea "O dimensiune paralelă", not so far from the truth). Interesantă ideea dublului rol (J.K. Simmons), se practică din ce în ce mai des, de la Legend (Tom Hardy), Alien: Covenant (Michael Fassbender), acum și-n seriale de la Twin Peaks (2017, cu agentul Dale Cooper). Mă bucur că are și 100% pe RT.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mladitza pe 07 August 2018 22:42
tenebros si genial
Poate că m-am grăbit să notez acest serial, mai am trei episoade de văzut din seria I. Dar e un film cu o idee poate că nu nouă, dar foarte bine expusă, dialogurile excelente relevează filozofii, metafizici adânci. Eu am văzut acest film așa cum cred că se și dorește a fi, mai mult ca pe o metaforă. Scindarea eului, motivul dublului, de la un anumit punct al vieții se întâmplă CEVA și mai departe putem să o luăm pe un drum sau altul, să ne transformâm în cea mai rea (sau dimpotrivă, cea mai bună, ce-i drept, mai rar) variantă a noastră. Faptul că în film se întâmplă să-ți ucizi (și asta nu la figurat, ci fizic!) celălalt „eu”, da, ne frapează și ne răscolește. De fapt, ne pune în față o oglindă, căci ne ucidem sinele/sufletul în fiecare zi, puțin câte puțin. Interpretări excelente, imagine bună, montaj bun, dialoguri pline de… citeşte
3 2
lucian_tgm pe 28 Iunie 2018 22:12
Am vazut primele episoade ... parca "Fringe" era mai alert ...
1 0
user-5adef719da2de pe 24 Aprilie 2018 12:22
În episodul doi O să puteti asculta o interpretare foarte frumoasă a anotimpului Iarna de Vivaldi
1 1
lavara_laiarna pe 09 Iunie 2022 10:35
Universul conspirațiilor e clar nemărginit în lumea asta și prea întortocheat . .doar dincolo de ea.
0 0
Ghemot pe 20 August 2018 23:22
Un serial care se vede că este bun, însă mie nu mi-a transmis prea mult. Poate că nu sunt fanul SF-ului sau nu știu de ce.
0 1
didi53 pe 23 Aprilie 2018 11:14
Aceleasi gene, vieti diferite....
Un serial bun, cu un subiect care te pune pe ganduri, dar mie mi s-a parut destul de intunecos! Actori foarte buni, putina filozofie de viata! Merita vzut! Astept sezonul II.
0 1
Vasilcu pe 12 Februarie 2018 12:43
Sper sa fie misto, nu l-am văzut inca dar am mai văzut filme de gen. Este foarte probabil acei agenti sa fi urmarit o noua retea de fabricare a drogurilor, iar tocmai acestea sa fie motivul acelor "viziuni"
0 4

Spune-ţi părerea despre Counterpart

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Counterpart
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells