Contracted

(2013)

Contracted

Poster Contracted Postere Contracted

Sinopsis Contracted

Contracted

Dupa o cearta cu iubita sa, Samantha (Najarra Townsend) decide sa isi inece amarul in alcool la o petrecere. Acolo face sex cu un strain. A doua zi Samantha afla ca a luat o boala misterioasa de la acel om...

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ciprian_2007_tl
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ciprian_2007_tl pe 30 Decembrie 2013 21:34
Un film cat de cat bunicel, in lipsa de altceva merge !
6 1
SQueeZer pe 11 Ianuarie 2014 19:00
În primul rând filmul este cam scârbos. Trecând peste acest fapt povestea este una simplă dar interesantă; Filmul o prezintă pe Samantha, personajul principal, care este infectata cu un virus la o petrecere de către un bărbat necunoscut, cu care acceptă să întrețină relații sexuale.
Pe mine m-a ținut captivat pe tot parcursul filmului. Nota mea: 7.

5 4
Madalina.andra92 pe 07 Februarie 2014 19:53
fara final..............si foarte slabut...........
4 5
mikella_sora_mititelu pe 18 Septembrie 2015 18:09
...nici nu stiu,sa rad sau sa plang ca am pierdut timpul uitandu-ma la filmul asta.......un film scarbos la care am rezistat eroic fiindca eram curioasa,totusi,cum se poate termina.Iar finalul.....a fost si mai idiot ca tot restul filmului=)))
3 1
misterx2002 pe 24 Ianuarie 2014 18:04
scenariu foarte slab....nu mi-a placut cum a fost gandita povestea din film
2 4
xerses pe 22 Septembrie 2015 16:29
Ca si ceilalti comentatori, nci pentru mine acest film nu a fost decat o umplere de timp...Un film tare slab...
1 1
Mitza_MvP pe 19 Octombrie 2016 01:13
nu e chiar asa
Sincer am vazut filme de zece ori mai scarboase decat acesta,dar in fine fazele "scarboase" vad ca le-au afectat pe fete in special care vad ce poate aduce o aventura de o noapte...da,da, stiu fetelor de ce vi se par scarboase unele faze..realitatea doare..
trebuie sa adaug si faptul ca fata are o scuza, a fost drogata,nu ca nu si-ar fi desfacut picioarele in seara aia doar ca drogul din bautura a accelerat totul.
Si...oooo da trebuie sa mai adaug si caracterul de t***a al domnisoarei care in disperare de cauza decide sa-si seduca "catelusul" ca sa-si salveze pielea,sau cea mai ramas din ea...
Concluzia: o t***a din toate punctele de vedere primeste ce merita,si un lache (ca barbat nu era din moment ce cade in plasa fetei de care ii placea si care nu i-a dat nici o sansa niciodata dar care brusc in ultima faza are nevoie de el) sunt personajele reprezentative ale… citeşte

1 2
andreea_andreea pe 30 Ianuarie 2015 11:46
Unii zic ca e scarbos, dar povestea mi se pare buna. Ne arata cum ne putem imbolnavi foarte usor de la o partida de sex neprotejat cu strainii.
1 2
alexandra.t. pe 03 August 2014 00:42
GROAZNIC!!! Nu va pierdeti timpul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 2
Dragos.87 pe 05 Septembrie 2023 22:03
Filmul reușește să-ți capteze atenția, subiectul abordat este bine pus în practică încât pe tot parcursul lui curiozitatea e constantă..Povestea e limitată, nu se excelează mult în dezvoltarea poveștii și nici cu idei nu s-a venit iar finalul te lasă cu ochii în soare, cam ăsta e marele minus, în rest merge, nu strică o vizionare.
0 0
ionion1992 pe 01 Martie 2018 11:41
Foarte bun filmul ,este genul care nu plictiseste,si te tine atent pe toata durata sa vezi ce se intampla.Recomand ,merita vazut!
0 2
elenastanculescu54 pe 06 Octombrie 2014 02:05
mda
nu il pot viziona,am auzit cu si despre ce este dar lasaa de dorit cum il vizionez............... 2 in sila
0 3
Navzar25 pe 01 Ianuarie 2015 03:16
Filmul nu este in mare parte horror, ci scarbos. Povestea este una simpla dar interesanta .. multe fete ar putea invata o lectie din acest film. Filmul o prezinta pe Samantha, personajul principal, care este infectata cu un virus la o petrecere de catre un barbat necunoscut, cu care accepta sa intretina relatii sexuale. Dupa mine, unul dintre cele mai scarboase filme, sa retinem ca e aparut si recent..efectele speciale sunt superbe ... totul pare real ... desi in ultima vreme aproximativ toate filmele horror nu sunt prea reusite, pe acesta il putem considera reusit, desi finalul lasa de dorit....poate partea a doua.
0 4

Spune-ţi părerea despre Contracted

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Contracted
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells