Colivia

(2010)

Colivia

Poster Colivia Poster Colivia

Sinopsis Colivia

Povestea este despre Alex, un puști care găsește un porumbel bolnav în stradă și îl duce acasă unde întâmpină rezistența vehementă a tatălui. După o luptă surdă, porumbelul își găsește un loc pe balcon, dar Alex vrea acum și o colivie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Un premiu şi o nominalizare Berlin, un premiu Gopo, un premiu TIFF
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • The Cage
  • Der Käfig

Produs de

4 Proof Film

Tip Ecran

normal

Țara

Romania, Olanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 06 Aprilie 2020 17:32
Un film usurel, fara probleme grave.Adevarul e altul.Moare de foame si sete un pui de porumbel tinut pe balcon, e imposibil sa il faci sa inghita ceva.
0 0
sabinalin pe 27 Februarie 2011 19:51
Celula de baza
Tatal se da dur dar e doar o aparenta: in fapt e primul care cedeaza atat in fata unei sotii care boscorodeste mai tot timpul si in fata unui fiu excesiv de rasfatat care stie sa-si foloseasca "armele" pentru a-l convinge pe adultul derutat sa-i faca poftele. Regizorii romani din tanara generatie sunt maestri in a portretiza felii din viata de zi cu zi. In acest scurtmetraj Adrian Sitaru pune lupa pe o familie banala,"celula de baza" a societatii. Fara sa impresioneze, cei trei actori evolueaza corect in rolurile pe care le au de indeplinit. In concluzie avem de-a face cu un scurtmetraj interesant, recomandat celor ce ii simpatizeaza pe regizorii noii generatii.
0 2

Spune-ţi părerea despre Colivia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells