Cinquième set

(2020)

Setul final

Poster Cinquième set Poster Cinquième set

Sinopsis Cinquième set

Mai mult

Descris ca un copil minune al tenisului profesionist, Thomas n-a avut niciodată cariera la care sperase. La 37 de ani, el se hotărăște să se întoarcă la Open-ul francez, la Rolland Garros, în ciuda problemelor de sănătate și a genunchiului cu probleme. Deși soția lui, Eve, și mama lui, Judith, îl sfătuiesc să renunțe la ambiția sa neobișnuită, Thomas perseverează obsesiv. El va trebui să-și înfrunte proprii demoni, precum și rundele de calificare competitive, ca să intre…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • Final Set

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 10 Martie 2022 21:49
Filmul se adreseaza celor obisnuiti cu meciurile de tenis, dsca nu va intereseaza acest sport urmariti altceva.Cei foarte pasionati de tenis se uita la tv. ca a inceput turneul de la Indian Wells.Hai, Simona.
0 0
blacksea_rider pe 10 Martie 2022 15:22
Thomas a fost cândva cunoscut ca un tânăr fenomen al tenisului, dar nu a avut niciodată cariera pe care a sperat-o. La 37 de ani, în ciuda unei forme fizice în declin, el decide să concureze la tururile de calificare ale Openului Francez pentru o ultimă încercare la glorie.IMDB...frumoasa Ana Girardot n-apare in distributie,iar finalul e de 5.
0 0

Spune-ţi părerea despre Cinquième set

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells