Chudo

(2009)

Chudo

Poster Chudo Poster Chudo
  • Premiera internațională

    10.10.2009

Sinopsis Chudo

La baza acestui film stau intamplari reale. In anul 1955 in orasul Samara (Rusia) o fata danseaza cu icoana Sf. Nicolae si ramane intepenita pentru 128 de zile. Fenomenul este cunoscut sub numele de "Incremenirea Zoiei".

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Florin09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • The Miracle

Tip Ecran

normal

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ciprian34 pe 14 Iulie 2012 20:58
PACAT
Ca sunt numai doua comentarii la astfel de filme care ne arata puterea lui DUMNEZEU pe care nu-l putem batjocori cum au facut comunistii rusi si din pacate si ai nostrii.
2 0
morfil pe 24 ianuarie 2013 14:22
Buna! Ai dreptate. Astfel de filme despre Dumnezeu sunt foarte rare si nici macar nu sunt facute cunoscute. Despre acest film am aflat dintr-o ''intamplare'' si sper sa il gasesc macar pe trackerele rusesti, cu subtitrarea va fi mai greu, dar tata stie rusa fiindca se preda pe vremuri in scoli. Zilele astea chiar ''am fost indemnat'' sa adun toate filmele si documentarele majore despre miracolul de la Fatima si sa le urc pe trackere publice - evident ca sunt foarte greu de gasit, au calitate slaba, subtitrarile in romana sunt inexistente, poate in engleza sa am noroc. Arta si cultura despre credinta adevarata sunt greu de gasit, in timp ce cel mai obscur horror, b-movie, oricât de vechi, il vei gasi usor, chiar subtitrat cu diacritice! De ce cauta oamenii uratul si frica, disperarea si moartea, cand Dumnezeu reuseste sa ne arate, prin Biblie si miracole moderne, frumosul, curajul in credinta tare? Arta si cultura nu trebuie luate drepte simple fantezii, povesti! Acestea se inspira din tipare reale si reflecta starea constiintei globale a omenirii. Sa fiti iubiti!
blackmore pe 7 aprilie 2018 09:12
Se vede ca voi cei spalati pe creier de religie nu intelegeti decat ce vreti voi
lili22 pe 01 Ianuarie 2022 15:45
In realitate pe fata o chema Zoia, asa stiu.Oricum, sunt fapte in film care nu au avut loc niciodata.
0 0
claudelina pe 14 August 2013 19:47
Un film bun si atat! Nu as vrea sa comentez foarte mult, insa are multe minusuri; filmul acesta e ca o prajitura cu otrava!Vorbim despre Dumnezeu,dar punem si o imagine pornografica pe acordeon, nu mi se pare ceva corect!

Minunea Sfantului Nicolae este absolut deosebita, nu zic ca nu! Totusi, nu este un film ortodox suta la suta cum a fost de exemplu, Ostrovul!

0 0
BaetuAndrei pe 01 Octombrie 2010 17:10
http://baetuandrei.blogspot.com/2010/07/chudo-rusia-2009.html
0 1

Spune-ţi părerea despre Chudo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Chudo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells