Chronos

(1985)

Chronos

Poster Chronos Postere Chronos

Sinopsis Chronos

Mai mult

Chronos se bazează în totalitate pe imagine și muzică. Locațiile de filmare sunt în principal în sud-vestul Statelor Unite, New York City, Egipt, Franța și Italia. Pe durata a 42 de minute avem un jurnal de călătorie, în care sunt arătate diferite locuri din întreaga lume, fără narațiune și, în unele cazuri cu expuneri de cadre multiple. Documentarul nu are nici un scenariu, nici actori, și nu există nici un narator, nici un interviu, si nici imagini statice. Film cuceritor prin imagine și cadre, realizat în…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Tsunamy
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ciprian34 pe 02 Iunie 2013 15:53
Chiar daca a fost realizat in 1985 imaginile din acest documentar sunt la fel de spectaculoase ca si cele din Baraka,Samsara.
4 0
Bonobo pe 24 Noiembrie 2016 18:01
Ce ne arata timpul trecut.....
Ron Fricke un adevarat maestru in filozofia cinematografica. Lucrarea data, nu e doar o imagine frumoasa, dar o istorie titanica cu sens profund. Si nu degeaba ii poarta numele "Chronos" - Timpul. Si anume aici putem vedea in detaliu, de fapt ce a creat timpul. Dar toate aceste imagini au fost parfumate datorita compozitorului Michael Stearns, cu muzica sa fascinanta.
1 0
mihai_chindris pe 18 Septembrie 2017 18:26
Tiempo
Un documentar fascinant, cu scene absolut incredibile. Muzica e in acord cu cele prezentate, avand un ton linistit cand e surprins un peisaj din natura & unul mai alert cand e surprinsa jungla urbana. Ron Fricke a facut o treaba buna. Recomand!
0 0

Spune-ţi părerea despre Chronos

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells