Burlesque on Carmen

(1916)

Charlot în "Carmen"

Poster Burlesque on Carmen Postere Burlesque on Carmen

Sinopsis Burlesque on Carmen

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

Essanay Film Manufacturing Company, The

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

V-L-S-E

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 18 Ianuarie 2017 12:07
Ecranizare parodică a cunoscutei povești de dragoste
Spectatorii care credeau că opera este apanajul clasei superioare, cu educație înaltă, comportament snob și și dorința de a epata, vor avea o surpriză văzând filmul ”Burlesque on Carmen”, care aduce opera muzicală ”Carmen” de Georges Bizet aproape de publicul obișnuit, interesat doar să se bucure de povestea de dragoste a senzualei țigănci Carmen și să-și simtă inima zburdând pe acordurile melodioase ale muzicii.

Filmul este o ecranizare parodică a nuvelei ”Carmen” a lui Prosper Mérimée (ce a inspirat opera omonimă a lui Bizet) și, în contradicție cu titlul său, nu mi s-a părut burlesc. Chaplin aduce pe ecran povestea nefericită de dragoste dintre un ofițer de gardă spaniol și frumoasa Carmen, păstrându-i farmecul și condimentând-o cu o doză mare de umor. Simți înflăcărarea care-i cuprinde pe protagoniști, manifestată… citeşte

3 0
user-63232a8a075df pe 09 Octombrie 2022 14:18
Atât de mare a fost Sellers că a jucat in filmul ăsta înainte să se nască.
0 0
Vegetarian pe 23 Mai 2016 04:21
Sunt doua momente cand un barbat cum este Charlie Chaplin in acest film , nu este tentat de farmecul femeilor . Un politist nesatisfacut recent , si .. poate usor sa ajunga sa incalce legea ca in acest film ..
... mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
O femeie ajuta infractori , apoi pune barbatii sa se bata intre ei ca sa o elibereze din inkisoare , apoi nerecunoscatoare pleaca cu tot felul de barbati ..
Un barbat tradeaza politia , devine ucigas ca sa fie o femeie a lui , iar aceasta ii zice ca ea nu este a nici unui barbat ..

0 1
Vegetarian pe 23 mai 2016 10:41
Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .

Spune-ţi părerea despre Burlesque on Carmen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells